XL3 pillow box je kutija sa ručkom od kanapa. Lako se sklapa i predstavlja efektnu zamenu za uobičajene papirne reklamne kese. Atraktivan detalj u meloprodaji, ali vrlo praktična i za drug namene. Pogodna za pakovanje lakših odevnih predmeta, poklona i reprezentacije. Najkvalitetnija ofset štampa sa sjajnom ili mat laminacijum čini ovaj proizvd pravim pokretnim bilbordom koji če vaš logo i/ili reklamnu poruku nositi dugo i uspešno.

Galerija XL3 pillow box (velike elipsoidne kutije)

Kompletna  → Galerija XL3 pillow box (velike elipsoidne kutije) nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ililink).

XL3 pillow box (velike elipsoidne kutije)

XL3 pillow box dimenzija 620 x 410 / 360 mm (vidi→ skicu standarnih dimenzija). Štancovane pillow box kutije, izradjene od 280-350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po kutiji. Kutije imaju ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja→ (dizajn).

CENA:  250 kom - 0,90 €/kom
 500 kom - 0,80 €/kom
 1000 kom - 0,70 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 55€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za XL3 pillow-box  blank


XL3 pillow box (velike elipsoidne kutije)Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklaturi zove „XL3 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove→  xl-pillow-box-1 odnosno  na→ xl-pillow-box-2 (imate ih i u padajućem meniju). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju.

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt→ www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


XL3 pillow u digitalnoj štampiXL3 pillow box u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam→ digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,80 €/kom

→ Naručite ODMAH!

→ Ako vas interesuju pillow-box kutije sa ručkom, pogledajte i ovo:

XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
Promo kutije sa ručkom
Promo kutije sa ručkom
Specijalne fascikle
Specijalne  fascikle
Trouglaste kutije
Trouglaste kutije