XL3 pillow box dimenzija 620 x 410 / 360 mm (vidi→ skicu standarnih dimenzija). Štancovane pillow box kutije, izradjene od 280-350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po kutiji. Kutije imaju ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja→ (dizajn).

CENA:  250 kom - 0,90 €/kom
 500 kom - 0,80 €/kom
 1000 kom - 0,70 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 55 €

preuzmite šemu alata (špigl) za XL3 pillow-box  

Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklaturi zove „XL3 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove→  xl-pillow-box-1 odnosno  na→ xl-pillow-box-2 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt→ www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:

Sve ostalo je naša briga !

XL3 pillow box u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam→ digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,80 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
XL Pillow Box sa ručkom (XL2 - manji model od XL3 pillow box)
XL Pillow Box sa ručkom (XL2)
Promo kutije sa ručkom (alternativa XL3 pillow box)
Promo kutije sa ručkom
Trouglaste kutije (alternativa XL3 pillow box)
Trouglaste kutije
Grafička priprema i dizajn za XL3 pillow box
Grafička priprema i dizajn