XL3 pillow box dimenzija 620 x 410 / 360 mm (vidi skicu standarnih dimenzija). Štancovane pillow box kutije, izradjene od 280-350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po kutiji. Kutije imaju ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa u boji 5mm. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 250 kom - 0,90 €/kom + 55 €*
 500 kom - 0,80 €/kom + 65 €*
 1000 kom - 0,70 €/kom + 75 €*
 *za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) za XL3 pillow-box  

Ostali XL Pillow box-ovi?

Osim ovog modela koji se u našoj internoj nomenklaturi zove „XL3 pillow box“ postoje još dva standardna modela do kojih najbrže možete doći klikom na linkove:  ⇒xl-pillow-box-1 odnosno  na ⇒xl-pillow-box-2 (imate ih i u padajućem meniju sa strane). Osim njih, u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za kontakt koji vam najviše odgovora, i iznesete nam vašu ideju….

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove.

Ako su vam potrebne kutije bilo koje vrste ili dimenzija – obavezno posetitie i ovaj sajt:

 

kutijice.com

Sve ostalo je naša briga !

/ poslednja revizija strane pre: