standardne etikete za konfekcijuStandardne etikete za konfekciju

Standardne etikete za konfekciju se najčešće prave od 350 gr/m2 kunstdruka, bindakota ili specijalnih kartona u boji. Mogu biti pravougaone ili u proizvoljnom obliku, različitih dimenzija. Etiketa standardno sadrži osnovne informacije o brendu ili proizvodu, po želji se štampa jednostrano ili obostrano. Na vaš zahtev može biti i dvodeljna, sa pausom ili folijom, dodatnim stikerima i slično. Postoji zapravo toliko mogućih varijacija u izgledu ovog bitnog detalja, da je jako teško dati preciznu cenu, pa čak i raspon. Cena u prilogu odnosi se na najjednostavnije etikete sa kolornom jednostranom štampom, veličine standardne vizit-karte:

CENA:    500 etiketa - 40€
 1000 etiketa - 70€
 2000 etiketa - 110€

Naručite ODMAH!


Etikete za konfekciju
po specijalnim zahtevima

Ovi proizvodi se skoro uvek rade prema vrlo specifičnim zahtevima, u smislu dimenzija, oblika, tiraža… Postoje i ekonomičnije varijate np.r na 350gr/m2 kunstdruku, ili na „Fabriano“ i sličnim kartonima, pausu, juviduru itd. Osim kvalitetne ofset štampe moguće su i brojne tehničke varijacije blindruk, zlatotisak, hologramske aplikacije, UV-lak, specijalne fluo-boje, gliter, expandex, letterpres (utisnuta štampa)… I čitav niz drugih tehnika i postupaka koji imaju dve ravnopravne uloge: da doprinesu snazi vašeg brenda, i da onemoguće njegovo falsifikovanje.

Pošto je skup tehničkih mogućnosti i njihovih kombinacija ogroman – više informacija, uključujući i kalkulacije troškova možete dobiti u roku od nekoliko sati. Sve što treba je da nas direktno kontaktirate. Klik na donji link  vodi vas na stranicu gde su naši telefoni, adresa, mail, viber, itd – vaše je samo da izaberete način koji vam najviše odgovora:

Pozovite ODMAH!

Ostale vrste nalepnica, etiketa i omota

Da bi vam olakšali navigaciju preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /


→ Ako vas interesuju standardne etikete za konfekciju, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / etikete za konfekciju
Kaširani podmetači za čaše
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte (specijal)
Futrole za kartice
Futrole za kartice (poklon vaučeri)