Akcija: „Besplatni stikeri“

objavljeno u: akcije | 0

Akcija: „Besplatni stikeri“ je preuzeta sa našeg specijalizovanog sajta kutijice.com, Ideja tog sajta je u osnovi veoma jednostavna: na jednom mestu ponuditi rešenje za svaki problem u vezi male kartonske ambalaže. Kad kažemo „svaki“, mislimo BAŠ SVAKI, bez obzira na obim ili budžet. Zato je sajt podeljen u tri grupe, u skladu sa najčešćim vrstama upita. „Po tvojoj želji“ se bavi profesionalno kreiranom ambalažom, u potpunosti osmišljenoj i realizovanoj po vašim zahtevima. „Plati i nosi“ je sekcija namenjena za ad-hoc potrebe i skromne budžete, a „Napravi me“ je zamišljeno kao pomoć hobistima, dizajnerima, kreativcima i svima onima koji bi nešto da spakuju u jednom ili par primeraka, a budžet sasvim blizu apsolutne nule.

Ideja jeste jednostavna, ali put do realizacije zna ponekad da bude zapetljan i složen kao lavirint. Da bismo prilagodili cenu zahtevima, dobar deo proizvoda iz druge grupe nastaje kroz plansku reciklažu tehničkih viškova. Najprostije rečeno – sve ove kutijice su nastale na marginama drugih proizvoda. Bukvalno su „otrgnute“ iz mase i umesto da pravo iz štamparije odu u reciklažu, preusmeravamo ih u magacin tj. na sajt. „Reciklirati pre reciklaže“ je potpuno nov koncept, koji štedi ogromnu energiju, smanjuje emisuju gasova staklene bašte, potrošnju vode i što je najvažnije – potpuno je ekonomski održiv. Svaka ova kutijica snižava cenu drugih kutijica sa sajta, a one spuštaju ukupnu cenu proizvoda koji se u njih pakuju i tako pomažu stotinama malih biznisa…

Tu postoji samo jedan mali problem. U pomenutom magacinu više nema mesta

Zašto akcija: „Besplatni stikeri“?

Naravno, mogli bismo da napravimo ili zakupimo veći magacin. Ali bi to onda povećalo troškove, troškovi bi se potom prelili na cenu krajnjih proizvoda, koje bi se logično slabije prodavali, pa bi nam trebala dodatna sredstva za promociju, što bi još povećalo cenu… Shvatate gde sve to vodi? Na kraju bi jedna lepa ekološka ideja otišla u sasvim suprotnom pravcu.

Zato smo rešili da – ispraznimo magacin. Krenućemo od kutijica koje vidite u prilogu ovog posta. Radi se o kutiji dimenzija 50x50x50mm. Ovakvih 100+ kutijica ćete dobiti za 50€ uz gratis stikere u punom koloru (pravougaone, okrugle ili u bilo kom obliku, na foliji ili muflonu). Možete ih dodatno ulepšati satenskim trakama, ubaciti kartolinu sa porukom ili neki sličan detalj. Mogu da vam posluže kao poklon, reprezentacija, iznenađenje, suvenir, ili ambalaža za najrazličitije namene.

Ovo vam je dalo ideju? Podelite je sa nama. Možda možemo da vam pomognemo… 🙂

Kako funkcioniše akcija: „Besplatni stikeri“?

Ništa lakše! Naručite kutijice po vašem izboru jednostavnim klikom na dugme ispod posta. U formularu za kontakt možete odmah zakačiti pripremu, fotografiju, vaš logo ili samo skicu rešenja koje želite da bude na stikerima. Možete nam i pisati direktno, mailom ili preko društvenih mreža. Možete ih naručiti čak i telefonom (viberom, whatsapp-om).

Sve dalje je naša briga.

 

→  Naručite svoje besplatne stikere - ODMAH!  ←

 


/ Akcija: „Besplatni stikeri“ traje do isteka zaliha. U navedenu cenu nisu uključene satenske trake, ali ih možemo obezbediti na vaš zahtev (cenu proizvoda sa trakom možete videti na linku: →kutijice sa trakom); detaljne informacije u vezi stikera možete videti na linku: →stikeri /


→ Pogledajte i ovo:

Akcije, popusti, specijalne ponude... Akcija: "Besplatni stikeri"
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
papir za pakovanje / omotni papir Akcija: "Besplatni stikeri"
omotni papir + stikeri
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *