Ambalaža oktobar 2017

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Članak Ambalaža oktobar 2017 je prvi u nizu sličnih, čiji je cilj da organizovano pratimo rad Deto d.o.o. u dužem vremenskom periodu. U sklopu nove organizacije rada uvodimo praksu da sav materijal koji po našem mišljenju zaslužuje da ostane dokumentovan, ubacujemo na sajt preko ovakvih hronološki organizovanih članaka. Potom će sadržaj biti raspoređen u odgovarajuće galerije, a novim proizvodima koji to zaslužuju biće dodeljene posebne stranice.

Ovakak postupak znatno olakšava manipulaciju fotografijama i video klipovima, a posetiocima sajta pruža mogućnost da steknu sliku o kontinuitetu rada Deto d.o.o., našim klijentima, i novitetima u našoj produkciji.

U sklopu ovog foto-sessiona pojavljuju se proizvodi realizovani za sledeće klijente: Alkon Stahl, As Group Igroš, Esentico, Gingerdeer Studio, Glam & Glitter, Humanoide (Francuska), Marevela, Basf, Imperial „Smuch und uhren“ (Švajcarska), Koncept 45, De Niro, Miss Eli, Trimo, Life, Lupita (Crna Gora), Muzej Jugoslavije (ex 25.maj), Agera, Made by Jo, Svila na dar, Sofi, Zlatara Avala

Ambalaža oktobar 2017
(i ponešto sasvim drugačije)

Ako bacite pogled na fotografije sa aktuelnog foto-sessiona, videćete da se skoro isključivo radi o – ambalaži. Ova oblast je već godinama naša sub-specijalnost. Iako radimo mnogo originalnih reklamnih proizvoda, prospekte, kataloge, stationery, i razne druge grafičke proizvode, ambalaža je ono po čemo smo, bez lažne skromnosti, najpoznatiji na našem i regionalnom tržištu. Uglavnom se radi o tipskim proizvodima, koje smo davno standardizovali do nivoa „plati i nosi“ automatizma. Onoliko koliko je to moguće, pošto su skoro svi pravljeni za poznate kupce, sa originalnim likovnim rešenjima (dizajnom).

Ali osim dizajna sve ostalo je predefinisano: dimenzije, specifikacija materijala, i što je najvažnije – cena. To uveliko skraćuje postupak realizacije, i omogućava nam da proizvodi viskokog kvaliteta izlaze kao na pokretnoj traci. Čak i u vrlo malim serijama.

Linkovi prema odgovarajućim stranicama proizvoda

U opisu svake fotografije nalazi se šifra proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference i CENE) pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.