Ambalaža za igračke „Kuca Mića“

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 0

Ambalaža za igračke „Kuca Mića“  (kaširani „display pack“) / Klijent: Siberijan Trade Sistems

Opis: kaširana ambalaža za igračke (dva slepljena 270 gsm bindakota); ofset štampa u punom koloru, obostrana sjajna plastifikacija, štancovanje. Igračka je naknadno fiksirana plastičnim vezicama.

Kutija za igračke „Kuca Mića“ je namerno pravljena kao otvoreni „display“ ra bi se omogućilo isprobavanje igračke u prodavnici (igrača radi na baterije, i „priča priče za laku noć“, a pritom se lagano pomera)

/ Više detalja u vezi cena i uslova izrade slične ambalaže možete dobiti na zahtev /

Interesuje vas ambalaža za igračke?

Slične proizvode je moguće realizovati brzo za najrazličitije konkretne proizvode. Bez obzira na oblik, proporcije ili dimenzije. Čak i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Novi proizvodi / jul 2019. - Ambalaža za igračke
Novi proizvodi / jul 2019.
Novi proizvodi / jun 2019. - Ambalaža za igračke
Novi proizvodi / jun 2019.
Novi proizvodi / maj 2019.
Novi proizvodi / maj 2019.
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije
Specijalna ambalaža - Ambalaža za igračke
Specijalna ambalaža