Fascikle i kese / mart 2019

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Na ovoj strani se nalaze fotografije naših proizvoda koje su nastale u martu 2019. godine. Uglavnom su to fascikle i kese iz ovogodišnje produkcije.

Klijenti čije kese i fascikle su obuhvaćene u postu su: Storm, Meli, Al-Sistem, Georad, Laperouse, Lidder (Nova Dimenzija), Hera, Goša FOM 95, Matematički fakultet, De Niro, Dajana Vasić, RNIDS, Zlatara Andrejević…

 

 

Rešili smo da donekle izmenimo dosadašnju praksu, pa ćemo ubuduće praviti postove sa manjim brojem slika u galeriji,  ali većim brojem predstavljenih fotografija. U sledećim postovima očekujte ostatak sa preko 100 fascikli, kesa, kutija, i drugih proizvoda iz naše produkcije. Smisao nove prakse je upravo u češćim postovima. U tom smislu nam je veoma važno vaše mišljenje. Jer sve ovo i radima da bismo vama pomogli da osmislite svoje proizvode na pravi način. Za sve primedbe, predloge i sugestije možete koristiti našu kontakt stranu, ili nam možete pisati direktno, na mail ili preko naših profila na društvenim mrežama. Ukoliko želite da na našem sajtu sliku nekog od proizvoda sa vašim brendom linkujemo prema nekoj vašoj stranici – stojimo vam na raspolaganju.

Linkovi galerije „fascikle i kese / mart 2019.“ prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije iz galerije „mart 2019.“ nalazi se šifra konkretnog proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference,  ili CENE) samo pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

  • Reklamne kese – (Storm, Meli, Laperouse,  Hera, Goša FOM 95, De Niro, Dajana Vasić, Zlatara Andrejević…)
  • Fascikle (Al-Sistem, Georad, Lidder /Nova Dimenzija/, Matematički fakultet, RNIDS ..)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *