Galerija prijatelja – Akatelier

objavljeno u: galerije prijatelja | 0

Galerija prijatelja Akatelier je nastala kao rezultat naše želje da nekako obeležimo uspešnu dugogodišnju saradnju sa našim najvernijim klijentima. Dešava se to kao po pravilu –  dugotrajna saradnja skoro uvek preraste uobičajene komercijalne okvire i postane nešto više. To ne treba da čudi, jer je preduslov za tako nešto razumevanje obe strane. Kada dobro razumemo jedni druge nije daleko ni spremnost da izađemo jedni drugima u susret, rešimo neki „nerešiv“ problem, napravimo poneki kompromis, smanjimo količinu stresa i mukotrpan posao pretvorimo u opuštenu vožnju ka zajedničkom cilju…

Zato nismo ni trenutak sumnjali da će nam prijatelji iz firme Akaterlijer izaći u susret i odvojiti malo svog vremena za ovaj projekat. Ideja je bila da nam pošalju nekoliko sopstvenih  fotografija ambalaže koju već godinama pravimo za njih, u realnom okruženju proizvodnje ili prodaje proizvoda kojima je ta ambalaža namenjena. Prispele fotografije su sasvim u skladu sa prestižnim imidžom brenda Akatelier.

Kome smo, nadamo se, i mi u Deto d.o.o. bar malo doprineli…

A gde je vaša galerija prijatelja?

Ukoliko kliknete na link galerije prijatelja, ili izaberete odgovorajuću opciju iz glavnog menija možete videti i druge slične galerije naših dugogodišnih saradnika i klijenata koji su nam izašli u susret u ovoj akciji. Ovih dana intenzivno kontaktiramo klijente i ubacujemo vaše fotografije. Ako još niste među njima – treba samo da nam pošaljete mail sa fotografijama – i sačekate malo. Jer lista je srećom veoma dugačka…

Smisao ovog projekta je obeležavanje 30 godina uspešnog rada štamparije Deto d.o.o. Tom prilikom smo planirali da organizujemo skromnu izložbu na koju ćemo naravno pozvati i sve one koji su nam na tom putu pomogli. Počeli smo već da sastavljamo spisak zvanica, a onda nam je palo na pamet da bi uz njihovu pomoć izložba mogla da nastane godinu dana ranije „ON-LINE“ – to jest na stranicama ovog sajta.

Galerija prijatelja Akatelier je tek prva u nizu za koji se nadamo da će biti veoma dugačak. Već decenijama osnovna poslovna strategija naše firme je upravo stvaranje i održavanje takvih odnosa sa klijentima, gde nije sasvim jasno ko tu koga promoviše. U protekle tri decenije radili smo sa preko 10.000 klijenata. Ali naša ideja nikada nije bila masovnost niti „pokretna traka“. Da bi se napravilo nešto lepo i vredno, uvek je potrebno vreme i posvećenost. To je koncept koji teško prolazi u današnjem sumanutom svetu. Ali upravo firme poput kompanije Akatelier dokazuju da nismo usamljeni u tom pokušaju.

Zato je veoma važno da se držimo zajedno i da aktivno podržavamo jedni druge. Ako i vi želite da postanete deo te lepe i uzbudljive priče – čekamo vas!

 

Galerija prijatelja Akatelier – na njihovim web adresama

Ovih nekoliko fotografija su samo mamac. Ako želite da vidite šta je u njima, pratite ovaj link i pogledajte →radove ateljea Akatelier koji su posejani na desetinama najuglednijih sajtova.  Ako želite da se još bliže upoznate sa njima, najbolje posetite njihov instagram profil: →instagram.com/akatelier Tamo vas čeka još puno lepih fotografija. Na nekima smo se i mi „prošvercovali“ sa svojom ambalažom. Nadamo se da će se ta saradnja nastaviti još dugo, na obostrano zadovoljsvo i u obostranu korist.

→ Pogledajte i ovo:

Akcije, popusti, specijalne ponude... Akcija: "Besplatni stikeri"
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
papir za pakovanje / Galerija prijatelja Akatelijer
omotni papir + stikeri
Kutije za internet prodaju / Galerija prijatelja Akatelijer
Kutije za internet prodaju

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *