Lepeza na poklon 2017.

objavljeno u: akcije, Aktuelno | 0

lepeza na poklon:

Želimo da vam poklonimo ovu lepezu!

Igra je jako jednostavna i svi dobijaju! Ne morate da tagujete nikoga, da šerujete ništa, ne morate da lajkujete naše slike ili stranice, pravite „insta-story“, pišete po blogovima ili na twitteru, ili radite bilo šta slično. Mi ćemo vam naravno biti VEOMA zahvalni ukoliko ipak uradite nešto od toga – ali NE MORATE baš NIŠTA. Da biste dobili ovu lepezu dovoljno je da nam pošaljete vašu adresu na koju primate papirnu poštu…

I to je sve.

Lepeze ćemo vam ODMAH poslati na poštansku adresu* koju nam dostavite na e-mail: lepeze@deto.rs  Ako ipak odlučite da šerujete neki naš proizvod, da pritom tagujete nekoga, ili uradite bilo šta slično – pošaljite nam screen-shot ili link posta u istom mailu (u tom slučaju vas čakaju i specijalna iznenađenja i nagrade 🙂 ) Možete, a ne morate. To je u potpunosti do vas.

Nadamo se da ćete nam poslatti neku zanimljivo fotografiju sa putovanje gde se vidi i naša lepeza (jer nazanimljive fotografije takođe čekaju nagrade)

Slikajte, šerujte, hladite se, zabavljajte, linkujte, pišite nam… A mi ćemo sve to objaviti na našim profiliima – i nagraditi.

I obavezno provedite ovo leto u najboljem mogućem raspoloženju!

/Lepeza na poklon stiže redovnom poštom. Budite vrlo brzi – jer broj lepeza je ograničen. * Pošto lepeze šaljemo standardnom poštom na žalost dolaze u obzir samo poštanske adrese iz Srbije.

VAŽNO!!!


NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA
NADAMO SE DA ĆEMO SE IGRATI I IDUĆE GODINE
PRATITE NAŠU  FB STRANICU I PROFIL NA INSTAGRAMU
I UŽIVAJTE U OVOM LETU
(u ono malo što je još od njega ostalo…)

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save