Luksuzne kutije za Silkeep

objavljeno u: Arhiva, galerije prijatelja | 0

Luksuzne kutije za Silkeep pretstavljaju nastavak serije članaka koje smo realizovali uz malu pomoć naših klijenta. Predstavljamo vam malu galeriju fotografija na kojim glavnu ulogu vode proizvodi brenda Silkeep. Supporting-role su kao što vidite luksuzne kutije koje smo realizovali za ovu liniju luksuznih svilenih proizvoda. Nenametljiv dizajn i diskretan brending imaju samo jedan cilj – da maksimalno podrže i uokvire proizvod koji sam po sebi odiše prefinjenošću i ekskluziom.

Zato nismo ni trenutak sumnjali da će nam prijatelji iz firme Selkeep izaći u susret i odvojiti malo svog vremena za ovaj projekat. Ideja je bila da nam pošalju nekoliko sopstvenih  fotografija ambalaže koju već godinama pravimo za njih, u realnom okruženju proizvodnje ili prodaje proizvoda kojima je ta ambalaža namenjena. Prispele fogografije su sasvim u skladu sa prestižnim imidžom brenda Selkeep.

Nadamo se da smo i mi u Deto d.o.o. bar malo doprineli ukupnom utisku luksuza kojim odišu ove fotografije.

Želite da se i vaše fotografije nađu ovde?

Ukoliko kliknete na link galerije prijatelja, ili izaberete odgovorajuću opciju iz glavnog menija možete videti i druge slične galerije naših dugogodišnih saradnika i klijenata koji su nam izašli u susret u ovoj akciji. Ovih dana intenzivno kontaktiramo klijente i ubacujemo vaše fotografije. Ako još niste među njima – treba samo da nam pošaljete mail sa fotografijama – i sačekate malo. Jer lista je srećom veoma dugačka…

Smisao ovog projekta je obeležavanje 30 godina uspešnog rada štamparije Deto d.o.o. Tom prilikom smo planirali da organizujemo skromnu izložbu na koju ćemo naravno pozvati i sve one koji su nam na tom putu pomogli. Počeli smo već da sastavljamo spisak zvanica, a onda nam je palo na pamet da bi uz njihovu pomoć izložba mogla da nastane godinu dana ranije „ON-LINE“ – to jest na stranicama ovog sajta.

Galerija prijatelja Silkeep je tek četvrta u nizu za koji se nadamo da će biti veoma dugačak. Već decenijama osnovna poslovna strategija naše firme je upravo stvaranje i održavanje takvih odnosa sa klijentima, gde nije sasvim jasno ko tu koga promoviše. U protekle tri decenije radili smo sa preko 10.000 klijenata. Ali naša ideja nikada nije bila masovnost niti „pokretna traka“. Da bi se napravilo nešto lepo i vredno, uvek je potrebno vreme i posvećenost. To je koncept koji teško prolazi u današnjem sumanutom svetu. Ali upravo firme poput kompanije Silkeep dokazuju da nismo usamljeni u tom pokušaju.

Zato je veoma važno da se držimo zajedno i da aktivno podržavamo jedni druge. Ako i vi želite da postanete deo te lepe i uzbudljive priče – čekamo vas!

Luksuzne kutije za Silkeep – na njihovim web adresama

Ovih nekoliko fotografija su samo mamac. Ako želite da vidite detaljnije ponudu našeg klijenta, otiđite na njihov sajt: www.silkeep.com Naravno ne zaboravite ni njihov instagram profil: →instagram.com/silkeep Tamo vas čeka puno još lepših fotografija. Na nekima smo se i mi „prošvercovali“ sa svojom ambalažom. Nadamo se da će se ta saradnja nastaviti još dugo, na obostrano zadovoljsvo i u obostranu korist.

→ Pogledajte i ovo:

Akcije, popusti, specijalne ponude... Akcija: "Besplatni stikeri"
Akcije, popusti, specijalne ponude…
kutije sa trakom
Kutije sa trakom
papir za pakovanje
omotni papir + stikeri
Kutije za internet prodaju / Galerija prijatelja Silkeep
Kutije za internet prodaju
specijalna ponuda za zlatare
specijalna ponuda za zlatare

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *