Pillow box za „Sandra Valgoni“

objavljeno u: Arhiva | 0

Pillow box za „Sandra Valgoni“ (idejno rešenje, simulacija u 3D).
Jednostavno, elegantno, luksuzno, „classy & stylish„…

A i uštedimo mnogo štamparske boje 😉

pillow box "sandra Valgoni"

(za još ideja na ovu temu, kliknite na link)

Želite nešto slično kao pillow box za „Sandra Valgoni“?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Luksuzne kutije - Originalna ambalaža, luksuzne kese, reklamne lepeze, dizajn (maj 2018.) - Pillow box za "Sandra Valgoni"
Ambalaža,  dizajn maj 2018.
Februar / mart 2018. - Pillow box za "Sandra Valgoni"
Februar / mart 2018.
Januar 2018 - Pillow box za "Sandra Valgoni"
Januar 2018