Specijalna letnja akcija!!!

objavljeno u: akcije, Arhiva | 0

specijalna letnja akcija deto
AKCIJA: U toku juna i jula  meseca Deto d.o.o. organizuje specijalnu letnju akciju. U tom periodu možete naručiti luksuzne reklamne kese (sa sjajnom ili mat plastifikacijom) i do 20% povoljnije od standardnjih cena.

(Nije nikakav trgovački trik. Možete lako proveriti preko google-keša da cene nisu menjane više godina).

Specijalna letnja akcija / pravila:

– Akcija se odnosi na stare i nove klijente, kao i na marketinške agencije.
– 20% je maksimalan iznos popusta koji možete dobiti (i u varijanti da se rade za dalju prodaju, ili izvoz)
– Akcija se odnosi se samo na luksuzne kese u standadnim tiražima, i to prema specifikacijama kako su data na sajtu (tj. ne odnosi se na specijalne formate, i druge vanstandardne usluge, npr zlatotisak, uv-lak, i sl.)
– Akcija se onosi se samo na poslove ugovorene i potvrđene od 01.06 – do 31.07.2014.

:.
U vezi svih dodatnih detalja oko realizacije konkretnih poslova, stojimo vam na raspolaganju. Dovoljno je samo da nas kontaktirate.

 I još nešto:

Ovo je prva ovakva akcija,
ali će ih uskoro biti još.
Zato obavezno navratite ponovo!

:.

(Deto d.o.o zadržava pravo da u svakom trenutku prekine dalje sprovođenje akcije. Akcija je komercijalnog karaktera, sa ciljem da se učvrste postojeći, i uspostave novi poslovni kontakti. Svi proizvodi obuhvaćeni akcijom su u standardnom kvalitetu, napravljeni od uobičajenih materijala, i na standardan način. Deto d.o.o. nema za cilj damping ili bilo kakav drugi vid nelojalne konkurencije. Akcija je vremenski ograničena i sa jasno utvrđenim pravilima. Ukoliko neki tehnički ili finasijski detalj nije pokriven pravilima – primeniće se tumačenje koje je povoljnije po klijenta, a Deto d.o.o. zadržava pravo da pravila dupunjava i razrađuje u toku trajanja akcije)
:.

NAPOMENA:

    • akcija je iz 2014. godine – i NIJE više aktivna. Pratite nas za nove akcije i popuste.