Tube za diplome „Singidunum“

objavljeno u: Arhiva | 0

Tube za diplome su već neko vreme jedan od naših najtraženijih proizvoda. Specifična i složena izrada, i visoki zahtevi u vezi preciznosti i pedantnosti – učinili su da ovaj proizvod većina štamparija izbegava da radi.

A svuda gde postoji manjak ponude – mi tražimo svoju šansu…

Poslednja referenca u nizu je „Univerzitet Singidunom“. U izradi je korišten „Love red – fancy embossed fine linen“ papir za oblaganje (fabrički bojen), sa prethodno otisnutim zlatotiskom. Na zahtev klijenta naše standardne hilzne su malo skraćene po visini, da bi se prilagodile dimenzijama diplome.

(cene za ovaj proizvod, tehničke specifikacije, još primera, i druge detalje možete naći na stranici „futrole (tube) za diplome“ )

 

Kako do vaše tube za diplome?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn.  Osim ovog proizvda na našem sajtu ćete naći još stotinak srodnih, koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskoče iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali to je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome
Zlatotisak, blindruk, letterpress...
Zlatotisak, blindruk, letterpress…
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Ambalaža oktobar 2017
Ambalaža oktobar 2017
Reviews and Testimonials / komentari i ocene saradnje
Reviews and Testimonials

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *