AKCIJA: Vrhunski dizajn i najbolja štampa

objavljeno u: akcije, Arhiva | 0
deto2
 
Naša saradnja sa ekipom okupljenom oko GreenDesign.rs  traje već godinama. Pozvali su nas da podržimo njihovu akciju, a mi smo taj poziv oberučke prihvatili…
 
I rezultat je pred vama :

Specijalna Green Design i Deto ponuda
traje za sve konkurse aktivirane do 20.06.2016.
Požurite sa prijavom!

Konkretno:  Na sajtu GreenDesign.rs treba da otvorite nagradni konkurs za grafički proizvod koji vam je potreban. Nije neobično da se na takve konkurse javi čak i do 200 učesnika. U praksi bi to značilo da biste po ceni jednog – mogli da birate između 200 idejnih rešenja! Ako konkurs startujete do 20.06.2016. ostvarićete 20% popusta na naknadu za postavljanje konkursa.

 

I ne samo to!

 

Deto d.o.o. vas „časti“ dodatnih 20% na realizaciju tako dobijenog dizajna. Ovaj jednokratni specijalni popust se odnosi na proizvode iz sledećih kategorija:.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku !

 

Važna napomena: Specijalna Green Design i Deto ponuda je globalna i važi za sve nove i postojeće klijente Green Design-a. U Deto popust na štampu nisu uračunati troškovi dostave, transporta i/ili carine štampanog materijala, u slučaju da klijent nije u mogućnosti da lično preuzme štampani materijal. Deto popust se odnosi na usluge štampe materijala navedenih u gorenavedenoj objavi. U slučaju da klijent zahteva posebnu ili dodatnu uslugu, važi standardni cenovnik Deto doo. Green Design popust se odnosi na troškove postavljanja Klasik plus konkursa (Klasik i Garantovani konkursi su izuzeti od ove ponude). Green Design i Deto zadržavaju pravo da skrate ili produže trajanje specijalne ponude u skladu sa internim dogovorom.