Kese, kutije, magneti… (oktobar – januar 2019. )

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 2

Na ovoj strani se nalaze idejna rešenje i fotografije proizvoda koji su nastali u periodu od oktobra 2018. do sredine januara 2019. godine. Idejna rešenja su realizovana u našem dizajn centru, ili u agencijskoj saradnji, – tj dobijena od klijenata. Neka rešenja su pretrpela izmene, a ovde se nalaze u nekoj od radnih verzija. Neke „fotografije“ su zapravo simulacije idejnih rešenja u 3D obliku (to je uvek naglašeno u opisu uz fotografiju). Manji deoproizvoda je realizovan ranije a sada je samo fotografisan radi evidencije u našoj bazi. Pošto ovog puta obrađujemo duži vremenski period, materijala je puno više nego inače, pa će galerija biti rzbijena na nekoliko postova (ovo je tek prvi iz te serije).

Klijenti za koje smo radili od oktobra do januara 2019. su: Celeste, Burbon Street, Black & White, Royal Lashes (Hrvatska), Imperial – Schmuck und Uhren (Švajcarska), Grand  – Hotels & Spa, Vlog, Oš Slobodan Savković, La Promessa, The Hub, NM Nails, M Pizza, Neda Marković Couture, Paradiso exclusive, Q-max petrol,  drugi… (Ovo je samo prvih 36 fajlova. Za kompletan spisak – samo sledite linkove-> )

no images were found

 

 

Napomena u vezi idejnih rešenja

U toku standardne procedure realizacije posla, prva faza predstavlja izradu idejnog rešenja. To znači da se na zahtev klijenta radi jedna ili više verzija grafičkog dizajna proizvoda. Ona se zatim (u obliku koji možete gore videti) dostavlja na komentar naručiocu posla. Ova idejna rešenja se uglavnom dostavljaju putem maila. Izuzetno se mogu na zahtev klijenta izvesti i u formi probnih otisaka ili uzoraka, ali to značajno poskupljuje i usporava ceo proces. Rešenja koja su ovde prikazana su naš izbor, i mogu se razlikovati od finalnog izgleda do koga smo došli u komunikaciji sa klijentom.

Nakon komentara se na osnovu pismene saglasnosti klijenta prelazi na dalju realizaciju posla. Eventualno se na njegov zahtev prave manje ili veće izmene. U tom slučaju se ceo postupak overe idejnih rešenja ponavlja iz početka. Ponekad se dešava da broj ovih izmena bude veliki, što izaziva srazmeran gubitak vremena i energije. Ovo se najčešće dešava  onda kada ideja u startu nije bila dobro definisana. Da bi se takve  situacije izbegle, važno je da se pre početka posla dogovorimo oko svih važnih detalja. Sadržaja, ciljeva, stila…

Linkovi galerije „oktobar – januar 2019.“ prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije iz galerije „oktobar – januar 2019.“ nalazi se šifra konkretnog proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference,  ili CENE) samo pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

  • Reklamne kese – (Celeste, Burbon Street, Black & White, Royal Lashes i NM Nails (Hrvatska), Neda Marković Couture, Paradiso exclusive. ..)
  • Kutije (razne) – (Royal Lashes – Hrvatska, Imperial – Schmuck und Uhren (Švajcarska) …)
  • Fascikle (Royal Lashes – Hrvatska )
  • Etikete (nalepnice) – (Q-max petrol )
  • Magnetni stikeri & bookmarks – ( La Promessa, The Hub, Oš Slobodan Savković)

2 Responses

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *