Kese, kutije, plakati, etikete, fascikle… (septembar 2018)

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Na ovoj strani se nalaze idejna rešenje i fotografije proizvoda napravljeni u septembru 2018. Idejna rešenja su mahom realizovana u našem dizajn centru ili u agencijskoj saradnji.

Klijenti za koje smo radili u septembru 2018. su:  Gorilla Light Sistem, Lussia Home Decor, Stankov ginekološka ordinacija, Aleksandar – Montenegro luxury suites &spa (Crna Gora), Billionaire, Celesta – nakit i satovi, Darmara, VolfArt (vuk Vučković), Al-Sistem, Narodni muzej Pančevo, Hahn & Kolb, Ibis instruments (IBM partner),  Zi Jen, Sortie, Kom graphics, Ksenija i Natalija, Lanna,  Royal Lashes (Hrvatska), Laxogel, Jela – Jagodina, Remix (Knjaz Miloš), Mala Stopala, Natural, Nina Milan Studio, Vilapromet, Ria Couture (Ana Cakić), Kom Jewelry, Ambasada SAD, Uvita, Nova, Lena Petra Girlswear… i drugi.

 

Napomena u vezi idejnih rešenja

U toku standardne procedure realizacije posla, prva faza predstavlja izradu idejnog rešenja. To znači da se na zahtev klijenta radi jedna ili više verzija grafičkog dizajna proizvoda. Ona se zatim (u obliku koji možete gore videti) dostavlja na komentar naručiocu posla. Ova idejna rešenja se uglavnom dostavljaju putem maila. Izuzetno se mogu na zahtev klijenta izvesti i u formi probnih otisaka ili uzoraka, ali to značajno poskupljuje i usporava ceo proces. Rešenja koja su ovde prikazana su naš izbor, i mogu se razlikovati od finalnog izgleda do koga smo došli u komunikaciji sa klijentom.

Nakon komentara se na osnovu pismene saglasnosti klijenta prelazi na dalju realizaciju posla. Eventualno se na njegov zahtev prave manje ili veće izmene. U tom slučaju se ceo postupak overe idejnih rešenja ponavlja iz početka. Ponekad se dešava da broj ovih izmena bude veliki, što izaziva srazmeran gubitak vremena i energije. Ovo se najčešće dešava  onda kada ideja u startu nije bila dobro definisana. Da bi se takve  situacije izbegle, važno je da se pre početka posla dogovorimo oko svih važnih detalja. Sadržaja, ciljeva, stila…

Linkovi galerije „septembar 2018.“ prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije iz galerije „septembar 2018.“ nalazi se šifra proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference i CENE) samo pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

  • Reklamne kese – (Aleksandar – Montenegro luxury suites &spa (Crna Gora), Billionaire, Celesta – nakit i satovi, Darmara, Zi Jen, Sortie, Kom graphics, Ksenija i Natalija, Mala Stopala, Nina Milan Studio, Ria Couture (Ana Cakić), Kom Jewelry, Lena Petra Girlswear…)
  • Kutije (razne) – (Royal Lashes – Hrvatska, Gorilla Light Sistem,Lussia,Ibis instruments – IBM partner…)
  • Fascikle (Al-SistemRoyal Lashes – Hrvatska )
  • Etikete (nalepnice)– (Natural, Vilapromet, Uvita )
  • Flajeri A4 – (Narodni muzej Pančevo, Hahn & Kolb )
  • Plakati B2 (500x700mm) – (Narodni muzej Pančevo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *