Kutija za flašu i čašu (poklon set „Aqua Gala“)

objavljeno u: dizajn, Ideje | 0

Kutija za flašu i čašu (poklon set „Aqua Gala“) je zapravo samo mala modifikacija našeg postojećeg alata koji je namenjen za pakovanje dve flaše. Kao što se često dešava u sklopu ovakvih promocija, rok za zavšetak čitavog posla je objektivno bio kraći od vremena potrebnog da se uradi test uzorak, ili samo razradi nosač za tako delikatan predmet kao što je elegantna čaša sa tankom drškom.

Ono što spašava stvar u takvim situacijama, su iskusan proizvodni tim, i accaunt sa odrešenim rukama sposoban da sam donosi odluke.

Što se tiče našeg tima,čak ni naše iskustvo od skoro 30 godina ne bi bilo od velike pomoći, da ga ne prati i (u ovom trenuku) blizu 500 različitih alata za kartonažu. Samo zahvaljujući tome uspeli smo da napravimo atraktivan proizvod za neverovatno kratko vreme.

Kako je zamišljena kutija za flašu i čašu (poklon set „Aqua Gala“)?

Lako.Zato što je kompletan posao u vezi vizuala urađen na profesionalan način još u fazi kreativne pripreme kampanje (u sklopu rešenja za bilborde, tv reklamu, POS promociju i slično). Naš posao je bio samo da efikasno primenimo postojeće vizuale na konkretan proizvod. Sudeći po reakcijam klijenta – baš onako kako su i očekivali.

Nove ideje u vezi poklon set-ova?

Postoji na hiljade sličnih ideja za najrazličitije proizvode i vrste promocija. Neke od njih možete videti na stranici →promo kutije, ali i na drugim mestima na ovom sajtu. Možda je ipak nabolje da nam odmah pošaljete →upit sa što detaljnije opisanim proizvodima koje želite da pakujete, kao i drugim važnim detaljima planirane promocije…

… a onda  možete slobodno sve prepustiti nama!

 

→ Pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
specijalne kese - alternativa Specijalne luksuzne kese za "The Lab"
Specijalne kese
Originalne kutije (kutijice.com)
Originalne kutije (kutijice.com)
Novi proizvodi / april 2020. - slično kao Kutija za čaj "Small Tree"
Novi proizvodi / april 2020.
Rešenja / proizvodi / 11-12-2017 / slično kao kutija za čaj "Small Tree"
Rešenja / proizvodi 11-12-2017

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *