Rešenja / proizvodi / 11-12-2017

objavljeno u: Arhiva, dizajn | 0

Na ovoj strani možete videti idejna rešenja i fotografije proizvoda napravljene novembra i decembra 2017. Sve je realizovano u našem dizajn centru ili u spoljnoj saradnji sa našim stalnim saradnicima.

Klijenti za koje smo radili u novembru i decembru su: (spisak klijenata za koje smo radili u novembri i decembru 2017. godine: Oracle, Jeep-Commerce, Raiden Resources (Australia),Vez Produkt, Apoteka Zdravlje, Kolos, Life4You, Rebecca Kadar, Blik Produkt, Rod, Statik, Berezka West (Ruska čokolada), Nacionalni Park Đerdap, De Niro, Gorenje, Sofa Design, Turistička Organizacija Inđija, Iq Net, Klet, Logos, Freska, Hrana Produkt, GIZ (Nemačka), Filgold (Crna Gora), Jevtović Cars (Mercedes), Nutribios, CWG, Kontrast, YAR, Academia, Montesori (PU „Dečija kuća“), Novatronic, Ivana Selakov & Mirza Selimović, COT, Demode, Beo Nant,  Zlatara Nova, Termomed, ECS, Tijana Krstić, Zlatara Stode… i drugi.

Napomena u vezi idejnih rešenja

U toku standardne procedure realizacije posla, prva faza predstavlja izradu idejnog rešenja. To znači da se na zahtev klijenta radi jedna ili više verzija grafičkog dizajna proizvoda. Ona se zatim (u obliku koji možete gore videti) dostavlja na komentar naručiocu posla. Ova idejna rešenja se uglavnom dostavljaju putem maila. Izuzetno se mogu na zahtev klijenta izvesti i u formi probnih otisaka ili uzoraka, ali to značajno poskupljuje i usporava ceo proces. Rešenja koja su ovde prikazana su naš izbor, i mogu se razlikovati od finalnog izgleda do koga smo došli u komunikaciji sa klijentom.

Nakon komentara se na osnovu pismene saglasnosti klijenta prelazi na dalju realizaciju posla. Eventualno se na njegov zahtev prave manje ili veće izmene. U tom slučaju se ceo postupak overe idejnih rešenja ponavlja iz početka. Ponekad se dešava da broj ovih izmena bude veliki, što izaziva srazmeran gubitak vremena i energije. Ovo se najčešće dešava  onda kada ideja u startu nije bila dobro definisana. Da bi se takve  situacije izbegle, važno je da se pre početka posla dogovorimo oko svih važnih detalja. Sadržaja, ciljeva, stila…

Linkovi prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije nalazi se šifra proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference i CENE) pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.