"Bombonjera" kutije 92x130x22mm (model BB3)

„Bombonjera“ kutije, model BB2 (92x130x22mm) spada u modele srednje veličine. (Sve modele možete videti klikom na link→ kutije sa duplim zidom). Najčešće se koristi kao kutija za nakit. Unutrašnje (korisne) dimenzije 68x104mm. Za ovu kutiju na rasplaganju i nekoliko sunđerastih nosača za nakit, kao i nosač za fleš memorije. Ovi nosači se najčešće oblažu plišem koji može biti u više boja. Kutije se izrađuju od standardnog kunstdruka ili specijalnih papira u boji. U osnovnu cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji .

Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura. U nastavku su date cene za varjantu sa kartonskom navlakom, štampanom u jednoj boji (za štampu u više boja pogledajte  €* doplate).

Cena:   0,65€/kom

/ minimalna količina 250 komada

 pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH


„Bombonjera“ kutije sa trakom,
magnetom, ili poklopcem od juvidura

kutije sa trakom (bb3)

Postoji još nekoliko čestih varijacija ove kutije. Osim jednostavne navlake poput kutije šibica, „Bombonjera“ kutije mogu se praviti i u verziji sa providnim prozorom proizvoljnog oblika. Takođe se često radi i opcija sa kartonskim omotom od čvrstog materijala (lepenka 1-2mm obložena papirom u boji). Zatvaranje se može vršiti satenskom trakom ili magnetom.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. ima i specijalizovani mikro sajt www.kutijice.com; Ukoliko vas zanima luksuzna ambalaža, ili želite da detaljnije upoznate naš rad, pozivamo vas da ga obavezno posetite.

Naravno postoje i opcije koje su „samo za vaše oči“, originalna rešenja za klijente koji žele nešto sasvim specijalno. U nastavku su date doplate za najčešće varijacije a ukoliko se „izgubite“ u brojnim mogućnostima i njihovim kombinacijama – ništa ne brinite. Konkretnu ponudu na osnovu vaših zahteva dostavićemo vam u najkraćem roku. Potrebno je samo da nas kontaktirate na način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, viberom, preko društvenih mreža, itd…

 

Štancovani nosač od sunđera ili kartona, doplata:   0,22€/kom
Poklopac od juvidura (providan), doplata:   0,55€/kom
Kaširani poklopac sa trakom ili magnetom, doplata:   1,20€/kom

Slažemo se da je malo komplikovano, ali i mogućih kombinacija je puno.
Za pomoć oko kalkulacije vam stojimo na raspolaganju.

Zatražite detaljnu ponudu:

 pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Kutije sa duplim zidom 90x138x20mm (model BB4)
Luksuzne kutijice (model BB4)
Luksuzne kutije 117x147x22mm (model BB5)
Luksuzne kutijice (model BB5)
Luksuzne kutije / "Bombonjera" kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju