Kutijice sa duplim zidom 114x204x22mm (model BB6)

Kutijice sa duplim zidom, model BB2 (114x204x22mm) spadaju u modele srednje veličine. (Sve modele možete videti klikom na link→ bombonjera kutije). Najčešće se koristi kao kutija za nakit. Unutrašnje (korisne) dimenzije 90x179mm. Za ovu kutiju na rasplaganju i nekoliko sunđerastih nosača za nakit, kao i nosač za fleš memorije. Ovi nosači se najčešće oblažu plišem koji može biti u više boja. Kutije se izrađuju od standardnog kunstdruka ili specijalnih papira u boji. U osnovnu cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji .

Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura. U nastavku su date cene za varjantu sa kartonskom navlakom, štampanom u jednoj boji (za štampu u više boja pogledajte  €* doplate).

Cena:   0,75€/kom

/ minimalna količina 250 komada


Kutijice sa duplim zidom 114x204x22mm (model BB6)

Kutijice sa duplim zidom sa trakom, magnetom, ili poklopcem od juvidura

Postoji još nekoliko čestih varijacija ove kutije. Osim jednostavne navlake poput kutije šibica, Kutijice sa duplim zidom se  mogu praviti i u verziji sa providnim prozorom proizvoljnog oblika. Takođe se često radi i opcija sa kartonskim omotom od čvrstog materijala (lepenka 1-2mm obložena papirom u boji). Zatvaranje se može vršiti satenskom trakom ili magnetom.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. ima i specijalizovani mikro sajt www.kutijice.com; Ukoliko vas zanima luksuzna ambalaža, ili želite da detaljnije upoznate naš rad, pozivamo vas da ga obavezno posetite.

Naravno postoje i opcije koje su „samo za vaše oči“, originalna rešenja za klijente koji žele nešto sasvim specijalno. U nastavku su date doplate za najčešće varijacije. Na vaš zahtev, konkretnu ponudu ćemo vam dostaviti u najkraćem roku. Potrebno je samo da nas kontaktirate, telefonom, mailom, viberom, preko društvenih mreža, kako god vama odgovara…

Štancovani nosač od sunđera ili kartona, doplata:   0,30€/kom
Poklopac od juvidura (providan), doplata:   0,60€/kom
Kaširani poklopac sa trakom ili magnetom, doplata:   1,40€/kom

Za pomoć oko kalkulacije stojimo vam na raspolaganju. Zatražite detaljnu ponudu.

pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!

preuzmite RASKLOP omota za BB6  blank

→ Pogledajte i ovo:

kutijica „bombonjera“ 90x110x22mm (model BB2)
Bombonjera kutijice (model BB2)
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju
luksuzne-kutijice-80x98x22mm-model-bb1
Bombonjera kutijice (model BB1)
„Bombonjera“ kutije 92x130x22mm (model BB3)
Bombonjera kutijice (model BB3)