Kutije za srebrni nakit sa prozorom Lupita Crna Gora

Kutijica „bombonjera“, model BB2 je jedan od manjih modela ove vrste u našoj ponudi. (Sve modele možete videti klikom na link→ bombonjera kutije). Najčešće se koristi kao kutija za nakit (od srebra, kristala, itd). Debljina zida je ~10mm tako da su unutrašnje (korisne) dimenzije 66x64mm. Za ovu kutiju na rasplaganju i nekoliko sunđerastih nosača za nakit, kao i nosač za fleš memorije. Ovi nosači se najčešće oblažu plišem koji može biti u više boja. Kutije se izrađuju od standardnog kunstdruka ili specijalnih papira u boji. U osnovnu cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji .

Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura. U nastavku su date cene za varjantu sa kartonskom navlakom, štampanom u jednoj boji (za štampu u više boja pogledajte  €* doplate).

Cena:   0,62€/kom

/ minimalna količina 250 komada

  → Naručite ODMAH!


kutije sa trakom

Kutijica „bombonjera“ sa trakom, magnetom, ili poklopcem od juvidura

Postoji još nekoliko čestih varijacija ove kutije. Osim jednostavne navlake poput kutije šibica, kutijica „bombonjera“ može se uraditi i vezija sa providnim prozorom proizvoljnog oblika. Takođe se često radi i opcija sa kartonskim omotom od čvrstog materijala (lepenka 1-2mm obložena papirom u boji). Ovaj omot može imati tri ili četiri strane, a zatvaranje se može vršiti satenskom trakom ili magnetom.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za malu kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com; Ukoliko vas zanima luksuzna ambalaža, ili želite da detaljnije upoznate naš rad, pozivamo vas da ga obavezno posetite.

Naravno postoje i opcije koje su „samo za vaše oči“, originalna rešenja za klijente koji žele nešto sasvim specijalno. U nastavku su date doplate za najčešće varijacije a ukoliko se „izgubite“ u brojnim mogućnostima i njihovim kombinacijama – ništa ne brinite. Konkretnu ponudu na osnovu vaših zahteva dostavićemo vam u najkraćem roku. Potrebno je samo da nas kontaktirate na način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, viberom, preko društvenih mreža, itd…

Štancovani nosač od sunđera ili kartona, doplata:   0,20€/kom
Poklopac od juvidura (providan), doplata:   0,50€/kom
Kaširani poklopac sa trakom ili magnetom, doplata:   1,20€/kom

Slažemo se da je malo komplikovano, ali i mogućih kombinacija je puno.
Za pomoć oko kalkulacije vam stojimo na raspolaganju.

Zatražite detaljnu ponudu:

    → Pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

luksuzne-kutijice-80x98x22mm-model-bb1
Bombonjera kutijice (model BB1)
„Bombonjera“ kutije 92x130x22mm (model BB3)
Bombonjera kutijice (model BB3)
Kutije sa duplim zidom „bombonjere“ 90x138x20mm (model BB4)
Bombonjera kutijice (model BB4)
Luksuzne „bombonjera“ kutije 117x147x22mm (model BB5)
Bombonjera kutijice (model BB5)