Kutije sa duplim zidom

Kutije sa duplim zidom, model BB2 (90x138x20mm) spada u modele srednje veličine. (Sve modele možete videti klikom na link→ bombonjera kutije). Najčešće se koristi kao kutija za nakit. Unutrašnje (korisne) dimenzije 66x112mm. Za ovu kutiju na rasplaganju i nekoliko sunđerastih nosača za nakit, kao i nosač za fleš memorije. Ovi nosači se najčešće oblažu plišem koji može biti u više boja. Kutije se izrađuju od standardnog kunstdruka ili specijalnih papira u boji. U osnovnu cenu je uračunata ofset štampa u jednoj boji .

Kao i ostale kutije iz ove grupe mogu se finiširati kaširanim poklopcem (sa satenskom trakom ili magnetom), standardnom navlakom poput kutije šibica (sa ili bez prozora), ili poklopcem od providnog juvidura. U nastavku su date cene za varjantu sa kartonskom navlakom, štampanom u jednoj boji (za štampu u više boja pogledajte  €* doplate).

Cena:   0,68€/kom

/ minimalna količina 250 komada

  Naručitepošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!


kutije sa trakom, poklopcem od juvidura, magnetom...

Kutije sa duplim zidom – sa trakom, magnetom, ili poklopcem od juvidura

Postoji još nekoliko čestih varijacija ove kutije. Osim jednostavne navlake poput kutije šibica, Kutije sa duplim zidom mogu se praviti i u verziji sa providnim prozorom proizvoljnog oblika. Takođe se često radi i opcija sa kartonskim omotom od čvrstog materijala (lepenka 1-2mm obložena papirom u boji). Zatvaranje se može vršiti satenskom trakom ili magnetom.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. ima i specijalizovani mikro sajt www.kutijice.com; Ukoliko vas zanima luksuzna ambalaža, ili želite da detaljnije upoznate naš rad, pozivamo vas da ga obavezno posetite.

Naravno postoje i opcije koje su „samo za vaše oči“, originalna rešenja za klijente koji žele nešto sasvim specijalno. U nastavku su date doplate za najčešće varijacije a ukoliko se „izgubite“ u brojnim mogućnostima i njihovim kombinacijama – ništa ne brinite. Konkretnu ponudu na osnovu vaših zahteva dostavićemo vam u najkraćem roku. Potrebno je samo da nas kontaktirate na način koji vam najviše odgovara. Telefonom, mailom, viberom, preko društvenih mreža, itd…

Štancovani nosač od sunđera ili kartona, doplata:   0,25€/kom
Poklopac od juvidura (providan), doplata:   0,55€/kom
Kaširani poklopac sa trakom ili magnetom, doplata:   1,25€/kom

Za pomoć oko kalkulacije vam stojimo na raspolaganju. Zatražite detaljnu ponudu:

  pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!

→ Ako vas interesuju kutije sa duplim zidom, pogledajte i ovo:

Bombonjera luksuzne kutije 140x280x30mm (model BB7)
Bombonjera kutijice (model BB7)
Luksuzne kutije / Kutije sa duplim zidom
Luksuzne kutije
(23 modela)
luksuzne-kutijice-80x98x22mm-model-bb1
Bombonjera kutijice (model BB1)
„Bombonjera“ kutije 92x130x22mm (model BB3)
Bombonjera kutijice (model BB3)