Proizvodi novembar 2017

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Članak proizvodi novembar 2017 odnosi se na fotogaleriju obrađenu početkom novembra. Fotografisani proizvodi su većinom nastali u prethodna dva meseca, ali ima i starijih koje smo ranije propustili da ubacima u našu arhivu. Svi proizvodi će uskoro zauzeti mesto u galerijama postojećih stranica na sajtu, a neki će dobiti zasebne stranice ili tematske postove.

Cilj ovakve organizacije je da posetiocima sajta pružimo uvid u kontinuitet rada Deto d.o.o. sa naglaskom na novitetima u našoj produkciji.

U sklopu ovog foto-sessiona pojavljuju se proizvodi realizovani za sledeće klijente: Zlatara Andrejević, Dulce de Lece, ICI  industrijski inženjering, Leommi swimwear, Miamaya, Names, PWW, Srpska pravoslavna crkva (USA), Filgold (Crna Gora), SOS Team, Dom zdravlja Vizim, Ceragem, Tara Cafe Wien (Austrija), Silver boom nakit, Petite Armoire, Fusion, Novatronic, Mallorca, Lutheran, Iv Ice, i drugi

Proizvodi novembar 2017
(i ponešto sasvim drugačije)

Ako bacite pogled na fotografije sa aktuelnog foto-sessiona, videćete da se skoro isključivo radi o – ambalaži. Ova oblast je već godinama naša sub-specijalnost. Iako radimo mnogo originalnih reklamnih proizvoda, prospekte, kataloge, stationery, i razne druge grafičke proizvode, ambalaža je ono po čemo smo, bez lažne skromnosti, najpoznatiji na našem i regionalnom tržištu. Uglavnom se radi o tipskim proizvodima, koje smo davno standardizovali do nivoa „plati i nosi“ automatizma. Onoliko koliko je to moguće, pošto su skoro svi pravljeni za poznate kupce, sa originalnim likovnim rešenjima (dizajnom).

Ali osim dizajna sve ostalo je predefinisano: dimenzije, specifikacija materijala, i što je najvažnije – cena. To uveliko skraćuje postupak realizacije, i omogućava nam da proizvodi viskokog kvaliteta izlaze kao na pokretnoj traci. Čak i u vrlo malim serijama.

Linkovi prema odgovarajućim stranicama proizvoda

U opisu svake fotografije nalazi se šifra proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference i CENE) pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.