Prospekt fascikle za uzorke Vez Produkt

Klijent je pred nas postavio zadatak da u jednu izdržljivu i trajnu prospekt faciklu smestimo 14 uzoraka kanapa. Raspon prečnika je od  3mm do 20milimetara. U pitanju je vodeći domaći proizvođač poliesterskih kanapa i užadi, a prospekt je namenjen maloprodajnoj mreži i distributerima u zemlji i regionu. Relativno velika serija nam je nametnula potrebu za optimalnim rešenjem koje neće iziskivati veću finansijsku investiciju. Istovremeno je bilo potrebno zadržati prepoznatljiv korporativni imidž, pošto se radi o proizvođaču koji je već duže vreme prisutan u ovom segmentu tržišta (sa ovim i drugim sličnim proizvodima).

Drugi tehnički zahtev je bio da se popunjavanje mapa uzorcima može vršiti sukcesivno, na raznim lokacijama i u dužem vremenoskom roku.

Rešenje je izvedeno delimičnim kaširanjem (radi ojačanja), i spajanjem dva dela. Na jednom od njih je postavljena samolepljiva traka koja omogućava lako sklapanje kompletnog proizvoda. Naravno tek POŠTO se prethodno u njega ubace uzorci. Ojačanje je bilo neophodno zbog toga što se radi o veoma masivnim kanapima koji se montiraju u prospekt upotrebom specijalnih plastičnih vezica.

Ovaj nesvakidašnji proizvod je upravo odobren za štampu, i ulazi u proizvodnju. Zato svratite uskoro da vidite fotografije gotovog proizvoda.

  • Klijent: „Vez Produkt
  • Proizvod: Specijalna fascikle za uzorke kanapa, sa kartonskim ajačanjima.
  • Štampa: u punom koloru (CMYK)
  • Dorada: sjajana plastifikacija, štancovanje, lepljenje (+samolepljiva folija za sklapanje)…

Više informacija na temu „Prospekt fascikle za uzorke…“

Više o proizvodu „Specijalne fascikle za uzorke“ (idejna rešenja, specifikacije, cene, itd) možete videti klikom na link: /specijalne fascikle/