Reference: Srbija

objavljeno u: reference | 0

Reference Srbija / Serbia / Србија

Reference – Srbija:  I pored našeg strateškog opredeljenja da osvajamo nova tržišta – klijenti iz Srbije i dalje čine ubedljivu većinu  u našem portfoliu. Zato je logično da se najveći deo referenci odnosi upravo na te klijente.  I pored toga – veoma je teško sastaviti ovakav spisak. Ne zato što nam je teško da nabrojimo ili dokumentujemo stotine (ili hiljade?) firmi sa kojima smo do sada sarađivali. Uostalom – ako malo detaljnije prelistajte ovaj sajt, otkrićete da se na njemu trenutno nalazi preko 1800 fotografija gotovih proizvoda, ili idejnih rešenja…

Problem je u kriterijumu. Mi zaista ne razlikujemo male i velike klijente ili poslove – jer svakom posvećujemo jednaku pažnju. Ako pažljivije analizirate ovu stranu, shvatićete da to nije samo prazna floskula. Mnogo puta se desilo (a dešavaće se i ubuduće) da neka mala anonimna firma dobije vrhunsko rešenje ili potpuno originalan proizvod.  Pokušali smo zato da ovde nabrojimo samo one koji su po nečemu poznati i van svoje grane ili specijalnosti. Ali u naše „udarne“ reference ubrajamo i sve one poslove koji su po nečemu izuzetni ili novi. Posebno nam je drago što tih „posebnih“ klijenata i poslova ima i među našim klijentima za koje verovatno nikada pre niste čuli.

Ovakav spisak je uvek manjkav i nedovršen,  ali ćemo se potruditi da ga uskoro popravimo.

Druge reference?

Srbija je naše najveće tržište, ali samo jedno od jedno od mnogih. U protekle tri decenije sarađivali smo sa stotinama kompanija iz svih zemalja regiona, cele evrope i sveta. Naravno, i dalje je najveći broj naših klijenata iz Srbije i okruženja, ali se i među njima nalazi i sve više internacionalnih kompanija koje su poznate u celom svetu. Ukoliko želite da saznate nešto više o našim klijentima samo kliknite na kategoriju→  reference (možete to uraditi klikom na prethodni link, ili iz glavnog menija).

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com –  a na oba sajta se nalaze bogate galerije u kojima takođe ima puno klijenata iz celog sveta. Ukoliko želite da upoznate naš rad i naše klijente pozivamo vas da ih obavezno posetite.

Naša referenc-lista se praktično svakodnevno dopunjava zahvaljujućij praksi da skoro svaki proizvod fotografišemo i uključujemo u ovu i slične prezentacije. To je zato što duboko verujemo da su klijenti naš najvredniji kapital. Zbog toga se iskreno nadamo se da će i vaša cenjena kompanija uskoro naći svoje mesto na ovom reprezentativnom spisku.

Jer mi smo tu zbog vas !
→ Pogledajte i ovo:
Reference: Hrvatska / slično kao Reference Srbija
Reference: Hrvatska
Klijenti Francuska
Klijenti Francuska
Reference: Austrija
Reference: Austrija
Klijenti: Bosna i Hercegovina / slično kao Reference Srbija
Klijenti: Bosna i Hercegovina
Reference: Crna Gora
Reference: Crna Gora