Sinaf plakat za leto 2012.

Plakat za leto 2012. (letnja ponuda , Klijent: Turistička organizacija „Sinaf“ Pančevo)

Stiže nam leto. Ugovori su sklopljeni, sobe rezervisane, prevoz obezbeđen… Samo vam još turisti/kupci nedostaju? Jeste li probali sa plakatima? Tako jednostavno, ekonomično i EFIKASNO rešenje:

Više informacij o proizvodu na: „plakati + posteri

Želite plakat za sopstvenu promociju?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Plakati u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju i zato nas→ kontaktirajte odmah!

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!

→ Pogledajte i ovo:
Idejno rešenje kaširanih podmetača za čaše „Hemel“
Podmetači za čaše „Hemel“
Idejna rešenja, podmetači, zastavice, fascikle… (oktobar – januar 2019. III )
Oktobar – januar 2019. ( III)
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pančevo
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pvo
Akcije, popusti, specijalne ponude... - plakat za
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Plakati i posteri - plakat za
Plakati i posteri