Sklopive reklamne lepeze

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 0

Sklopive reklamne lepeze pokušavamo da napravimo već godinama. Reklamne lepeze su već dugo naš udarami letnji proizvod. Ipak, ali sve vreme traje potraga za varijaciom tog proizvoda koja bi zadržala sve prednosti originala (kvalitetnu ofset štampu, pristupačnu cenu, i visoku upotrebnu vrednost), PLUS važnu dodatnu funkcionalnost: SKLOPIVOST (da može da stane i u najmanju žensku torbu).  Izgleda da najzad imamo rešenje koje zadovoljava sve postavljene kriterijume.

Kratkim video klipom koji sledi, pružamo vam priliku da vidite jedan delić naše potrage za rešenjem. U pitanju je izrada prototipa, na osnovu koga se potom rade potrebni alati za izradu probne serije sklopive reklamne lepeze. Tek potom ćemo znati da li smo zaista uspeli u našoj nameri.

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /

(Trenutno je u toku izrada probne serije sklopive reklamne lepeze, posle koje ćemo znati sve detalje u vezi cene i drugih komercijalnih uslova. Ukoro više detalja na: deto.rs/promo-proizvodi/lepeze kao i na specijalizovanom sajtu: lepeze.com )

Nastavak priče sklopive reklamne lepeze:

Probna serija se pretvorila u specijalnu letnju akciju – lepeza na poklon , a sklopiva lepeza je našla svoje mesto u našoj standarnoj ponudi.

Više detalja o ceni itd možete videti na novoj stranici sklopive lepeze

Vaša reklama poput ovog proizvoda?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

 

Novi proizvodi / jul 2019.
Novi proizvodi / jul 2019.
Novi proizvodi / jun 2019.
Novi proizvodi / jun 2019.
Papirne zastavice, reklamne kese, lepeze… (avgust 2018)
Zastavice, lepeze… avgust 2018
Luksuzne kutije - Originalna ambalaža, luksuzne kese, reklamne lepeze, dizajn (maj 2018.)
Ambalaža,  dizajn maj 2018.
Februar / mart 2018.
Februar / mart 2018.