Sklopive reklamne lepeze

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 0

Sklopive reklamne lepeze pokušavamo da napravimo već godinama. Reklamne lepeze su već dugo naš udarami letnji proizvod. Ipak, ali sve vreme traje potraga za varijaciom tog proizvoda koja bi zadržala sve prednosti originala (kvalitetnu ofset štampu, pristupačnu cenu, i visoku upotrebnu vrednost), PLUS važnu dodatnu funkcionalnost: SKLOPIVOST (da može da stane i u najmanju žensku torbu).  Izgleda da najzad imamo rešenje koje zadovoljava sve postavljene kriterijume.

Kratkim video klipom koji sledi, pružamo vam priliku da vidite jedan delić naše potrage za rešenjem. U pitanju je izrada prototipa, na osnovu koga se potom rade potrebni alati za izradu probne serije sklopive reklamne lepeze. Tek potom ćemo znati da li smo zaista uspeli u našoj nameri.

 

(Trenutno je u toku izrada probne serije sklopive reklamne lepeze, posle koje ćemo znati sve detalje u vezi cene i drugih komercijalnih uslova. Ukoro više detalja na: deto.rs/promo-proizvodi/lepeze kao i na specijalizovanom sajtu: lepeze.com )

NASTAVAK PRIČE O SKLOPIVOJ LEPEZI:

Probna serija se pretvorila u specijalnu letnju akciju – lepeza na poklon , a sklopiva lepeza je našla svoje mesto u našoj standarnoj ponudi.

Više detalja o ceni itd možete videti na novoj stranici sklopive lepeze