Papirne zastavice, reklamne kese, lepeze… (avgust 2018)

objavljeno u: Arhiva | 0

Na ovoj strani se nalaze fotografije proizvoda napravljene tokom leta ove godine (avgust 2018). Idejna rešenja su mahom realizovana u našem dizajn centru ili u agencijskoj saradnji.

Klijenti za koje smo radili u avgustu 2018. su:  LA style fashion Sarajevo – BIH, Žikina Šarenica (TV Pink), Agrovojvodina, Belami, Burra Sun (Esensa), Deichmann, DNA communication (Dinasty), Drašković Komerc, Dr Colić, Ambasada kraljevine Belgije, Lagami (Crna Gora), La style (BIH), Mediteraneo (ex Kalodoukas), Bros, OŠ Slobodan Savković, Ambasada USA, Laperouse, Cakić Ana   … i drugi.

 

Napomena u vezi idejnih rešenja

U toku standardne procedure realizacije posla, prva faza predstavlja izradu idejnog rešenja. To znači da se na zahtev klijenta radi jedna ili više verzija grafičkog dizajna proizvoda. Ona se zatim (u obliku koji možete gore videti) dostavlja na komentar naručiocu posla. Ova idejna rešenja se uglavnom dostavljaju putem maila. Izuzetno se mogu na zahtev klijenta izvesti i u formi probnih otisaka ili uzoraka, ali to značajno poskupljuje i usporava ceo proces. Rešenja koja su ovde prikazana su naš izbor, i mogu se razlikovati od finalnog izgleda do koga smo došli u komunikaciji sa klijentom.

Nakon komentara se na osnovu pismene saglasnosti klijenta prelazi na dalju realizaciju posla. Eventualno se na njegov zahtev prave manje ili veće izmene. U tom slučaju se ceo postupak overe idejnih rešenja ponavlja iz početka. Ponekad se dešava da broj ovih izmena bude veliki, što izaziva srazmeran gubitak vremena i energije. Ovo se najčešće dešava  onda kada ideja u startu nije bila dobro definisana. Da bi se takve  situacije izbegle, važno je da se pre početka posla dogovorimo oko svih važnih detalja. Sadržaja, ciljeva, stila…

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Linkovi galerije „avgust 2018.“ prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije iz galerije „jun – septembar 2018.“ nalazi se šifra proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference i CENE) samo pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

  • Reklamne kese – (Ambasada kraljevine Belgije, Agrovojvodina, Drašković Komerc, Dr Colić, Lagami (Crna Gora), La style (BIH), Bros, OŠ Slobodan Savković, Laperouse, Cakić Ana   …)
  • XL Pillow box (LA style fashion Sarajevo, Belami – Crna Gora)
  • Zastavice na čačkalicama– (Galbani (Somboled), Tunis, Saudijska Arabija, Brazil, Danska, Hrvatska, Iran, Island, Južna Koreja, Kostarika, Maroko, Nemačka, Nigerija, Panama, Portugal, Senegal, Španija, Urugvaj, Egipat, Francuska, Novi Zeland, Srbija)
  • Lepeze – (Burra Sun (Esensa), Deichmann, DNA communication (Dinasty), Ambasada USA )

 

→ Pogledajte i ovo:

 

Luksuzne kutije - Originalna ambalaža, luksuzne kese, reklamne lepeze, dizajn (maj 2018.)
Ambalaža,  dizajn maj 2018.
Februar / mart 2018.
Februar / mart 2018.
idejna rešenja za oktobar 2017.
idejna rešenja za oktobar 2017.
Proizvodi novembar 2017
Proizvodi novembar 2017
Kese, kutije, magneti… (oktobar – januar 2019. )
Oktobar – januar 2019.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *