Specijalna ponuda za knjižare

objavljeno u: Specijalne ponude | 0

Specijalna ponuda / pregled proizvoda pogodnih za knjižare…

 

/// stranica „Specijalna ponuda za knjižare“ je trenutno u izradi ///

 

Mnogo naših proizvoda je do sada rađeno za knjižare, blokovi, sveske, magnetni obeleživači za knjige (bookmarks), razne kese, kutijice, društvene igre, i slično…

Obavezno pogledajte naš sajt kutijice.com, posebno sekciju „plati i nosi“ jer se tamo nalazi najviše proizvoda koji su namenjeni daljoj prodaji.

Iako je 95% naše proizvodnje realizujemo za tzv. „poznate kupce“ – skoro sve što radimo možemo realizovati i u varijanti knjižarskog programa.

 

Ova ponuda će uskoro biti obnovljena

zato navratite ponovo, ili nam preko naše kontakt strane-ostavite bllo koji vaš kontakt da bi mogli o tome da vas obavestimo.

Na dnu strane ćete pronaći nekoliko proizvoda koji se često sreću u knjižarskoj ponudi. Pošto je Deto d.o.o. potpuno opremljena klasična ofset štamparija sa sopstvenom doradom, u mogućnosti smo da realizujemo sve slična proizvode po vašim zahtevima. Digitalna štampa nam omogućava da to uradimo i u veoma malim serijama. Dosta toga se već nalazi u našem magacinu gotovih proizvoda, a mnogo toga svakodnevno pravimo na bazi konkretnih zahteva.

U sve cene je obično uračunat i originalan i autentičan→ dizajn. Moguće je i  korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Idejna rešenja / april 2019 - ponuda za knjižare
Idejna rešenja / april 2019
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“ - ponuda za knjižare
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
Tube za diplome - ponuda za knjižare
Tube (valjkaste kutije) za diplome
Originalni blokovi i sveske - ponuda za knjižare
Originalni blokovi i sveske