Stoni kalendari za agenciju Kalodoukas

Stoni kalendari za agenciju Kalodoukas su i ove godine bili jedan od prvih „novogodišnjih“ proizvoda koji su napustili našu štampariju. Dugogodišnja saradnja sa ovim uglednim klijentom se najstavlja na obostrano zadovoljstvo, a rezultati su iz godine u godinu sve bolji. Uostalom – prosudite sami:

Klasični stoni kalendari sa trinaest listova, i varijanta stonog kalendara u obliku vertikalne piramide sa po 6 meseci sa svake strane. Fotografije je obezbedio naručilac, uz pomoć svojih klijenata (svake godine se organizuje konkurs za najbolju fotografiju sa letovanja, najuspešniji dobija nagrade, a većina kvalitetnih fotografija se iskoristi za promociju agencije…)

Stoni kalendari su jedan od najatraktivnih sezonskih promotivnih proizvoda. Mnogo drugih modela, uz obilje primera i referenci, možete pogledati na strani-> Stoni kalendari . Ne propustite priliku da pogledate i ostale promotivne sezonske proizvode

Želite li nešto slično kao stoni kalendari za agenciju Kalodoukas?

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“ - slično kao Stoni kalendari za agenciju Kalodoukas
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Česta pitanja / FAQ
Česta pitanja / FAQ
Idejna rešenja / septembar 2019. - slično kao Stoni kalendari za agenciju Kalodoukas
Idejna rešenja / septembar 2019
Idejna rešenja / april 2019
Idejna rešenja / april 2019
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“ - slično kao Stoni kalendari za agenciju Kalodoukas
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“