Društvena igra „St. Sava’s Adventure“

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 0

Društvena igra „St. Sava’s Adventure“ je nastala za Savindan 2016. na zahtev klijenta iz Čikaga. Razvili smo ovu originalnu društvenu igru za crkvenu prodavnicu „Bookstore & Gift Shop“. Taj web shop posluje u okviru „Holly Resurrection Cathedral – Chicago, IL, USA“. Radi se o  igri baziranoj na originalnim kartama, koja u sebi zapravo sadrži nekoliko igara. Igra prati Svetog Savu od rođenja, kroz sve najvažnije događaje njegovog života. Od  bekstva sa dvora, kreću uzbudljiva putovanja u Svetu Zemlju, državnička i prosvetiteljsku delatnost, pa sve do stvaranja kulta koju traje i jača sve do današnjih dana. Sveti Sava je u ugri predstavljen kao „akcioni junak“ a njegova  „avantura“ je sva njegova zaostavština i ceo njegov život . Osnovna igra je edukativno-biografska, a osim toga karte se mogu koristiti i kao slagalica,igra memorije, slovarica, i slično. U kompletu se nalaze i štancovane „perece“ (žetoni), kao i mala knjižica sa detaljnim uputstvom i velikim brojem zanimljivih biografskih podataka o najvećem srpskom svetitelju, dinastiji Nemanjića, kao i drugim zanimljivim epizodama iz istorije srednjevekovne Srbije.

.

.

.

 

Pošto je igra rađena po narudžbini, možete je narućiti on-line preko prodavnice klijenta ( www.orthodoxstore.org ).

 

A za slične projekete ovog tipa – treba samo da nam se javite . . . /->kontakt/

Vaša društvena igra u našoj realizaciji?

Što da ne? Ovakav ili sličan proizvod možemo da napravimo i za vas. Na bazi vaše ili naše ideje, uz vaš ili naš originalan→ dizajn. Bez obzira da li se radi o marketinškoj promociji, komercijalnoj igri, ili nekoj trećoj opciji. Način razvoja je vrlo sličan, a postupak proizvodnje – identičan.

Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše
Kese, kutije, magneti… (oktobar – januar 2019. )
Oktobar – januar 2019.
Ambalaža oktobar 2017
Ambalaža oktobar 2017