Luksuzne kese „Valentina“

objavljeno u: Arhiva, dizajn | 0

Klijent: Valentina (Podgorica, Crna gora)

Proizvod: Serija luksuznih reklamnih kesa, i prateći materijal (nalepnice, vizit kartice, itd.) za fashion brend „Valentina“ mlade crnogorske dizajnerke Valentine Krstović Subotić.

Luksuzna kesa model XXL, (ženska verzija), i ekskluzivna kesa model MB (muška verzija)

Obe kese su na zahtev naručioca urađene u „pojačanoj“ verziji. To znači da je umesto standardnog 170gr/m2 kunstruka sa ojačanjima za dno i ručke od 350gr/m2,  korišten 250gr/m2 mat kunstruk, a ojačanja su od lepenke 1mm. Na taj način dobijen je znatno masivniji i luksuzniji proizvod. Obe kese su urađena u ofset štampi sa mat plastifikacijom.

Na ukupan utisak dodatno utiče i detalj sa gornje slike. Radi se o nestandardnim ručkama, koje su umesto uobičajenim pamučnim ili poliesterskim kanapima, izvedene u verziji od ukrasne trake širine 20mm (tzv „RIPS“).

U skopu brendiranje realizovane su i luksuzne vizit karte u zlatotisku, i kružne samolepljive nalepnice prečnika 60mm (za zatvaranje kesa)…

Više informacija

o proizvodima spomenutim u ovom članku, uključujući i druge fotografije, detaljne opise, tehničke specifikacije  i CENE – možete naći na linkovima:

-„specijalne kese
– „luksuzne reklamne kese
– „vizit karte
– „etikete i nalepnice

Ukoliko imata posebne želje u vezi izmene standardnih specifikacija, ili neke druge specijalne zahteve ili pitanja – stojimo vam na raspolaganju -> kontakt