Luksuzne kese „Valentina“

objavljeno u: Arhiva, dizajn | 0

Kese Valentina, klijent: Valentina (Podgorica, Crna gora)

Proizvod: Serija luksuznih reklamnih kesa, i prateći materijal (nalepnice, vizit kartice, itd.) za fashion brend „Valentina“ mlade crnogorske dizajnerke Valentine Krstović Subotić.

Luksuzna kesa model XXL, (ženska verzija), i ekskluzivna kesa model MB (muška verzija)

Obe kese su na zahtev naručioca urađene u „pojačanoj“ verziji. To znači da je umesto standardnog 170gr/m2 kunstruka sa ojačanjima za dno i ručke od 350gr/m2,  korišten 250gr/m2 mat kunstruk, a ojačanja su od lepenke 1mm. Na taj način dobijen je znatno masivniji i luksuzniji proizvod. Obe kese su urađena u ofset štampi sa mat plastifikacijom.

Na ukupan utisak dodatno utiče i detalj sa gornje slike. Radi se o nestandardnim ručkama, koje su umesto uobičajenim pamučnim ili poliesterskim kanapima, izvedene u verziji od ukrasne trake širine 20mm (tzv „RIPS“).

U skopu brendiranje realizovane su i luksuzne vizit karte u zlatotisku, i kružne samolepljive nalepnice prečnika 60mm (za zatvaranje kesa)…

Više informacija

o proizvodima spomenutim u ovom članku, uključujući i druge fotografije, detaljne opise, tehničke specifikacije  i CENE – možete naći na linkovima:

-„specijalne kese
– „luksuzne reklamne kese
– „vizit karte
– „etikete i nalepnice

Ukoliko imata posebne želje u vezi izmene standardnih specifikacija, ili neke druge specijalne zahteve ili pitanja – stojimo vam na raspolaganju -> kontakt

 

Želite proizvod poput kese Valentina?

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Januar 2018 - slično kao kese valentina
Januar 2018
26 godina Deto d.o.o.
26 godina rada Deto d.o.o.
Kalendar Hahn+Kolb 2008 - slično kao kese valentina
Kalendar Hahn+Kolb 2008
Reviews and Testimonials / komentari i ocene saradnje
Reviews and Testimonials
Februar / mart 2018. - slično kao kese valentina
Februar / mart 2018.