26 godina Deto d.o.o.

objavljeno u: Arhiva, Deto d.o.o. / o nama | 0

Devetog marta 2018. napunili smo tačno 26 godina Deto d.o.o. Dan kasnije okupili smo se SVI na maloj proslavi u tu čast. Eto prilike da nas upoznate. Dopustite da vam se predstavimo:

26 godina Deto d.o.o. kolektiva

tj. MI – u svom najboljem izdanju:

Toliko o nama. A šta možemo da učinimo za vas?

Kada ne slavimo ovakve i slične jubileje, u potpunosti smo fokusirani na vas i vaš posao.  Na ovom sajtu ćete naći preko 300 proizvoda sa jasno definisamom cenom.  U tu standardnu cenu je skoro uvek uračunat i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Sve proizvodi su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i parcijalna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Novi proizvodi / april 2020. (slično kao 26 godina Deto)
Novi proizvodi / april 2020.
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Česta pitanja / FAQ
Česta pitanja / FAQ
Novi proizvodi / decembar 2019. (slično kao 26 godina Deto)
Novi proizvodi / decembar 2019.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *