Prospekt za salon venčanica „Odiva“

Prospekt za salon venčanica „Odiva“ / Pripreme za 13. WEDDING WEEKEND U HOTELU HAJAT; Klijent: „Odiva“ salon venčanica; Proizvod: Prospekt  (dimenzija 22 x 22 cm); Opis: Prospekt sa prelepim venčanicama Pronovias-a kolekcija za 2015. godinu –  Atelier Pronovias, Pronovias, St. Patric, White One… Prospekt – format A4, obim 12 strana. štampan na 170 g/m2 kunstdruku, obostrani kolor, lakirano. Povez žicom. (Više modela ovih prelepih venčanica i koktel haljina možete pogledati na→ www.vencanice.com  )

Više informacija o prospektima, brošurama i sličnim proizvodima (flajeri, katalozi…) možete pogleddaqti na→ promo-proizvodi/prospekti-flajeri

Prospekt za vašu firmu ili proizvod?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Flajeri / lifleti A6 - Prospekt za promociju
Flajeri / lifleti A6
Lifleti / flajeri A5 - Prospekt za reklamu
Lifleti / flajeri A5
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Česta pitanja / FAQ
Česta pitanja / FAQ
novi i originalni reklamni proizvodi - Prospekt za akciju
Novi i originalni reklamni proizvodi