Salon vjenčanica „Princeza“ Budva

Idejno rešenje za luksuzne kese, naručilac Salon vjenčanica „Princeza“ – Budva (Crna Gora). Kesa dimenzija 520x380x120mm. Luksuzne kese model XXL sa sjajnom plastifikacijom. Različite strane (sa jedne strane logo butika, a sa druge robna marka „Sherri Hill“)

(Idejno rešenje za salon vjencanica „Princeza“ – Budva, Crna Gora je prihvaćeno posle dve-tri sitnije izmene, i prvi put realizovano u toku maja mjeseca 2012. godine)

Kese za salon vjencanica na originalan i neponovljiv način?

Ovakav isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas→ kontaktirajte na bilo koji  način.

I onda sve prepustite nama…
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Novi proizvodi / april 2020.
Novi proizvodi / april 2020.
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Česta pitanja / FAQ
Česta pitanja / FAQ
Novi proizvodi / decembar 2019.
Novi proizvodi / decembar 2019.

4 Responses

 1. Natalija Milosevic

  Htela bih da se raspitam za svetlo rozu haljinu, sa resama, sherri hill model mislim da je 1404, da li je jos uvek imate i kolika je cena?

 2. Aleksandar

  Elegantno, jednostavno, sviđa mi se. Možda (ukoliko postoje mogućnosti) teksturu kese napraviti u krem ili perla boji sa teksturom zadnjeg dela venčanice, koji se u filmovima vuče po podu (pff, narodski rečeno, valovito bre kao zavesa). Čisto sugestija, i ovako je dobro…

  • detozin

   Hvala na komentaru (prvi na sajtu!). Inače kombinaciju boja je definisao klijent, tako da…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *