Serija reklamnih kesa „Petit Coco“

Proizvod: Serija luksuznih reklamnih kesa „Petit Coco“ (tri dimezije), etikete za konfekciju, vizit karte. Važan elementi budućeg vizuelnog identiteta maloprodaje u elitnoj gradskoj zoni.

Klijent: Petit Coco (brend-store namenjen najmlađima)

Više informacija cenama reklamnih kesa

i drugim proizvodima koje smo radili za ovaj brend možete naći na linkovima:
– „luksuzne reklamne kese
– „vizit karte
– „etikete i nalepnice

Zanima vas ambalaža poput ove?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu ovakvih reklamnih kesa uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Reklamne kese na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kaširane kutije (reklamnih kesa)
Luksuzne kaširane kutije
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše
Kese, kutije, magneti… (oktobar – januar 2019. )
Oktobar – januar 2019.
Ambalaža oktobar 2017 (reklamnih kesa)
Ambalaža oktobar 2017