ID-kartice, akreditacije, propusnice, interne legitimacije…

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 0

Akreditacije, id-kartice, propusnice, interne legitimacije… Kako god ih nazvali – ovaj specifičan proizvod predstavljaju važan deo svakog javnog skupa, kulturnog ili stručnog događaja, kongresa, koncerta, ili bilo koje slične manifestacije.

U poslednjih desetak dana radili smo nekoliko takvih poslova, a još nekoliko je u fazi realizacije, što nam je bio dovoljan razlog da ovaj proizvod uvrstimo u našu standardnu ponudu.

Više informacija u vezi specifikacije, cena, specijalnih mogućnosti, i svega ostalog pogledajte na našoj novoj strani→ „Akreditacije / ID-kartice

Id-kartice na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas→ kontaktirajte na bilo koji  način.

I onda sve prepustite nama…
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“ - related to id-kartice
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Novi proizvodi / april 2020. - related to id-kartice
Novi proizvodi / april 2020.
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Česta pitanja / FAQ
Česta pitanja / FAQ
Novi proizvodi / decembar 2019.
Novi proizvodi / decembar 2019.

 

:.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *