Idejno rešenje luksuzne reklamne kese „Rubin“

Reklamne kese „Rubin“ / klijent: zlatara „Rubin“ Subotica
Proizvod: luksuzne reklamne kese,  dimenzije 140 x 210 x 60 mm (model „Pb“), i 260 x 170 x 60 mm (model „Sbx“)
Opis: Luksuzna reklamna ambalaža, štampa u dve (ili četiri) logotipske boje, sjajna plastifikacija, štancovanje i lepljenje.

Detaljne skice alata, cene i druge slične modele luksuznih reklamnih kesa možete videti klikom na linkovane proizvode (luksuzne reklamne kese, model „Pb“ odnosno luksuzne reklamne kese, model „Sbx“ )

Želite rešenje slično kao za reklamne kese „Rubin“?

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Rešenja / proizvodi / 11-12-2017 - slično kao reklamne kese "Rubin"
Rešenja / proizvodi 11-12-2017
idejna rešenja za oktobar 2017.
idejna rešenja za oktobar 2017.
Proizvodi novembar 2017 - slično kao reklamne kese "Rubin"
Proizvodi novembar 2017
Ambalaža oktobar 2017 - slično kao reklamne kese "Rubin"
Ambalaža oktobar 2017
Idejna rešenja za septembar 2017.
Idejna rešenja za septembar 2017.