Reklamne lepeze „Bulardi“

objavljeno u: Aktuelno | 0

Lepeze „Bulardi“ / klijent: „Proton“ – Proizvod: promo lepeza – Štampa: jedna boja, Pantone 1525C Više o grafičkom dizajnu (rešenje logo-a, itd) možete videti klikom na link: /dizajn/ Više o reklamnim lepezama (idejna rešenja, specifikacije, cene, itd) možete videti klikom na link: /reklamne-lepeze/ Napomena: idejna rešenja na zahtev klijenata, ili iz drugih razloga, mogu pretrpeti velike izmene u raznim fazama izrade. To znači da idejna rešenja, tj dizajn kako je ovde prikazan, ne mora da bude identičan sa izgledom konačnog gotovog proizvoda. Po završetku posla konačan izgled će se pojaviti u galeriji fotografija na odgovarajućoj strani, zajedno sa ostalim gotovim proizvodima iz iste grupe (u ovom slučaju /reklamne-lepeze/).

Želite nešto slično kao reklamne lepeze „Bulardi“?

Ovaj proizvod (ali i mnoge druge→ reklamne proizvode) je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Prospekt fascikle „Al-sistem“ - slično kao lepeze "Bulardi"
Fascikle i kese / mart 2019
Idejno rešenje kaširanih podmetača za čaše „Hemel“ - slično kao lepeze "Bulardi"
Podmetači za čaše „Hemel“
Idejna rešenja, podmetači, zastavice, fascikle… (oktobar – januar 2019. III ) - slično kao lepeze "Bulardi"
Oktobar – januar 2019. ( III)
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pančevo
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pvo
Reference: Australija
Reference: Australija