Šestougaone kutije za voće u čokoladi

objavljeno u: Aktuelno, Ideje | 0

Šestougaone kutije za voće u čokoladi (kandirano voće, suvo voće preliveno čokoladom); Klijent: Filgold / Podgorica, Crna Gora; Štancovane kutije za voće/slatkiše, izradjene su od 250 gr/m2 bindakota sa štampom u punom koloru i sjajnom plastifikacijom 1/0. Dimenzije kutija su 90x70x100mm (korisna zapremina, bez ukrasne kopče a na vrhu).

Šestougaone kutije za vaš proizvod?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Više informacija o konkretnom proizvodu

Detaljne specifikacije ovog i sličnih proizvoda, još fotografija drugih realizovanih šestougaonih kutije (različitih dimenzija), rasklope, cene i drugo – možete naći na linku: – „šestougaone kutije

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“ - Šestougaone kutije za
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Specijalna ambalaža - Šestougaone kutije za
Specijalna ambalaža
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Novi proizvodi / decembar 2019. - Šestougaone kutije za
Novi proizvodi / decembar 2019.
Papirne zastavice, reklamne kese, lepeze… (avgust 2018)
Zastavice, lepeze… avgust 2018