Stalci za flajere „Umbrella“

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Stalci za flajere „Umbrella“ su specifičan proizvod, koji je u našoj ponudi već godinama. Radi se o masivnom kaširanom displeju za izlaganje standardnih flajera (sečena ili savijena dimenzija ~100x210mm). Obično se realizuje u lusuznoj plastificiranoj verziji sa štampom od jedne boje do punog kolora. U konkretnom slučaju, klijent je izabrao mirniju, dvobojnu kombinaciju, uz jednostavan brending i akcenat na profesionalnoj izradi:

  • Klijent: Umbrella (elektronske cigarete)
  • Proizvod: Stalak za flajere / liflete, do dimenzije A4 (savijenog na tri dela).
  • Specifikacija: Dva sloja 350gr/m2 bindakota spojena kaširanjem, daju vrlo robustan i čvrst stalak. Kvalitetna ofset štampa, sa sjajnom plastifikacijom.

Stalci za liflete, flajere i drugi sličan materijal:

Detaljne specifikacije ovog i sličnih proizvoda, još fotografija drugih realizovanih stalaka, rasklope, cene i drugo – možete naći na linku: – „stalci za liflete – flajere

 

Slični proizvodi na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod (kao i mnogo sličnih) je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kaširane kutije - stalci za flajere
Luksuzne kaširane kutije
Magnetni proizvodi - stalci za liflete
Magnetni proizvodi
CD / DVD set (na preklop)
CD / DVD set (na preklop)
Ambalaža oktobar 2017
Ambalaža oktobar 2017
Idejna rešenja za septembar 2017. - stalci za sve
Idejna rešenja za septembar 2017.