Omot za CD / DVD je više od ambalaže. Nasleđe koje su vinilni omoti ostavili u istoriji dizajna, od ove kategorije je napravilo disciplinu za sebe. Zato se ovoj vrsti proizvoda uvek pristupa sa posebnom pažnjom i odgovornošću. Naravno, na prvom mestu je kvalitetna fotografija i inventivan dizajn, ali ne  sme se zanemariti ni kvalitet materijala i izrade. U današnje vreme ovaj proizvod se sve češće koristi i u promotivne svrhe, ili kao nosač fotografija/video sadržaja. Razne korporativne namenesu brojne, ali osnovni zahtev je uvek identičan – prvi utisak sa CD / DVD diskom je onaj sa omota…

Kartonski set (kutija+nalepnica) za jedan CD / DVD.  Štancovana promotivna tvrda kutija za diskove, izradjena od 280 gr/m2 bindakota (dvostruko kaširana) + samolepljiva nalepnica za CD / DVD, štampa u jednoj boji (1/0) + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po setu. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENE:   250 setova - 0,40 €/set + 35 €*
500 setova - 0,35 €/set + 45 €*
1000 setova - 0,28 €/set + 50 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) omota za diskove)

Druge verzije ambalaže za CD / DVD

Kartonska ambalaža za diskove postoji u više različitih varijanti (linkove možete videti u padajućem meniju sa strane). Ukoliko ste na umu imali neku drugačiju varijantu, ili su vam potrebne neke druge nestandardne opcije (UV-lak, zlatotisak, itd.) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti detaljnu ponudu i/ili odgovarajući rasklop.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH


→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Mini CD set
Mini CD set
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće