Omot za CD / DVD je više od ambalaže. Nasleđe koje su vinilni omoti ostavili u istoriji dizajna, od ove kategorije je napravilo disciplinu za sebe. Zato se ovoj vrsti proizvoda uvek pristupa sa posebnom pažnjom i odgovornošću. Naravno, na prvom mestu je kvalitetna fotografija i inventivan dizajn, ali ne  sme se zanemariti ni kvalitet materijala i izrade. U današnje vreme ovaj proizvod se sve češće koristi i u promotivne svrhe, ili kao nosač fotografija/video sadržaja. Razne korporativne namenesu brojne, ali osnovni zahtev je uvek identičan – prvi utisak sa CD / DVD diskom je onaj sa omota…

Kartonski set (kutija+nalepnica) za jedan CD / DVD.  Štancovana promotivna tvrda kutija za diskove, izradjena od 280 gr/m2 bindakota (dvostruko kaširana) + samolepljiva nalepnica za CD / DVD, štampa u jednoj boji (1/0) + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 Eur-a po setu. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENE:   250 setova - 0,40 €/set + 35 €*
500 setova - 0,35 €/set + 45 €*
1000 setova - 0,28 €/set + 50 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) omota za diskove)

Druge verzije ambalaže za CD / DVD

Kartonska ambalaža za diskove postoji u više različitih varijanti (linkove možete videti u padajućem meniju sa strane). Ukoliko ste na umu imali neku drugačiju varijantu, ili su vam potrebne neke druge nestandardne opcije (UV-lak, zlatotisak, itd.) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti detaljnu ponudu i/ili odgovarajući rasklop.


→ Pogledajte i ovo:
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće