Mini CD set

Originalno rešenje za pakovanje mini cd-a (200Mb)  Štancovana promotivna kutija za cd / dvd, izradjena od 300 gr/m2 kunstruka + samolepljiva nalepnica za cd / dvd, štampa u punom koloru (4/4) + sjajna plastifikacija obostrano (1/1). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po setu. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn)

CENE:   250 setova - 0,80 €/set
500 setova – 0,65 €/set
1000 setova - 0,45 €/set

 

→ Pozovite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) MINI CD set 


Mini CD – i drugi CD / DVD omoti

Kartonska ambalaža za CD / DVD diskove postoji u više različitih varijanti (linkove možete videti u padajućem meniju sa leve strane). Ukoliko ste na umu imali neku drugačiju varijantu, ili su vam potrebne neke druge nestandardne opcije (UV-lak, zlatostisak, itd.) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti detaljnu ponudu i/ili odgovarajući rasklop.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se mini CD /DVD omoti realizuju u tehnici ofset štampe Ofset je idealna tehnika za srednje i velike tiraže po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,10 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Džepni Kalendari
Džepni Kalendari
Flexagon (flexa-hexagaon) - SLIČNO KAO mini cd
Flexagon (flexa-hexagaon)
Izrada probnih modela i uzoraka
Izrada probnih modela i uzoraka
Kartonske olovke (ostavite poruku)
Kartonske olovke (ostavite poruku)