Pakovanje za 1+1 CD / DVD ili knjižicu (prospekt).  Štancovani set za dva CD / DVD diska izradjen od 280-300 gr/m2 bindakota ili kunstdruka, štampa u jednoj boji sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENE:   250 pakovanja - 0,40 €
500 pakovanja - 0,35 €
1000 pakovanja - 0,28 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30€

→ Pozovite ODMAH!

 


Druga kartonska ambalaža za CD / DVD diskove

Kartonska ambalaža za diskove postoji u više različitih varijanti (linkove možete videti u padajućem meniju sa strane). Ukoliko ste na umu imali neku drugačiju varijantu, ili su vam potrebne neke druge nestandardne opcije (UV-lak, zlatotisak, itd.) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti detaljnu ponudu i/ili odgovarajući rasklop.

Omoti za diskove u digitalnoj štampi

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,00 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom;

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (komplet uz CD / DVD)
Specijalne fascikle
Lifleti / flajeri A5
Lifleti / flajeri A5
Akreditacije / id kartice / trake, itd... (za promociju CD/ DVD diska)
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)