Kocka iznenađenja (pop-up)

objavljeno u: Arhiva, dizajn, Ideje | 4

Kocka iznenađenja (pop-up) je promo proizvod koji „iskače“ iz koverta uz pomoć mehanizma na gumicu. Za razliku od klasičnih flajera ili pozivnica – ovakav promotivni trik teško može proći nezapaženo…

 

Na nedavno završenom 34. međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacije „Grafima“ – ovaj promo-proizvod je osvojio nagradu „Srebrni pečat“:

>>> Proizvod je naknadno na zahtev klijenata uključen u standardnu ponudu (za detaljnije informacije, specifikacije i cene za pop-up kocku iznenađenja,  pratite link).

4 Responses

  • Deto d.o.o.

   Minimalna isplativa serija je 250 komada (detalje u vezi cena imate na ovom linku. Moguće je, naravno, uraditi i manje serije, ali bi cena po komadu onda bila znatno veća…

 1. suzana androvic

  Postovani, trebalo bi mi 30 kocki za prvi decji rodjendan i volela bih da mi napisete dali je moguce da na svakoj strani kocke bude po jedna decja fotografija i kolika je cena istih.
  Hvala unapred
  Srdacan pozdrav
  Sutana Androvic
  0655383245

  • Deto d.o.o.

   Nažalost, proizvod je suviše komplikovan za tako malu seriju. Pokušaćemo da (do drugog rođendana) uradimo jednu seriju bez štampe na koju bi mogli da sami nalepite slike. Dakle – čujemo se dogodine!