Kocka iznenađenja (pop-up)

objavljeno u: Arhiva, dizajn, Ideje | 4

Kocka iznenađenja (pop-up) je promo proizvod koji „iskače“ iz koverta uz pomoć mehanizma na gumicu. Za razliku od klasičnih flajera ili pozivnica – ovakav promotivni trik teško može proći nezapaženo…

Na nedavno završenom 34. međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije, medija i komunikacije „Grafima“ – ovaj promo-proizvod je osvojio nagradu „Srebrni pečat“:

>>> Proizvod je naknadno na zahtev klijenata uključen u standardnu ponudu (za detaljnije informacije, specifikacije i cene za pop-up kocku iznenađenja,  pratite link).

 

Kocka iznenađenja sa vašim brendingom?

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati sa različitim brendingom i drugim modifikacijama. Najlakši  i nabrži put vodi kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i brojni drugi načini da se ovaj proizvod učini još spektakularnijim. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Specijalne luksuzne kese za „The Lab“
Novi proizvodi / april 2020.
Novi proizvodi / april 2020.
Luksuzne kese, folderi i kartice za zlataru Magioni
Kkese, folderi i kartice Magioni
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Prospekt fascikle „Al-sistem“
Prospekt fascikle „Al-sistem“

4 Responses

  • Deto d.o.o.

   Minimalna isplativa serija je 250 komada (detalje u vezi cena imate na ovom linku. Moguće je, naravno, uraditi i manje serije, ali bi cena po komadu onda bila znatno veća…

 1. suzana androvic

  Postovani, trebalo bi mi 30 kocki za prvi decji rodjendan i volela bih da mi napisete dali je moguce da na svakoj strani kocke bude po jedna decja fotografija i kolika je cena istih.
  Hvala unapred
  Srdacan pozdrav
  Sutana Androvic
  0655383245

  • Deto d.o.o.

   Nažalost, proizvod je suviše komplikovan za tako malu seriju. Pokušaćemo da (do drugog rođendana) uradimo jednu seriju bez štampe na koju bi mogli da sami nalepite slike. Dakle – čujemo se dogodine!