Vizit karte u digitalnoj štampi standardno se izrađuju na art-papiru, popularnom „kunstdruku“ gramature 300-350gr/m2. Najčešće je u pitanju mat papir, ali može da bude i sjajan. Takođe u obzir dolazi i sjajna ili mat plastifikacija, koja kod ove tehnike štampe nije neophodna, budući da se digitalna štampa ne otire.

Galerija Vizit karte u digitalnoj štampiKompletna → Galerija Vizit karte u digitalnoj štampi nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).

 

Vizit karte u digitalnoj štampiVizit karte u digitalnoj štampi (kunstdruk 350gr/m2)

Standardne dimenzije vizit karte su 90x50mm ili 85x55mm, ali ih radimo na zahtev i u bilo kojoj drugoj veličini. U cenu je uračunata izrada idejnog rešenja (dizajn) na bazi postojećih templejta..

CENA:   250 vizit karti – 35 €
500 vizit karti – 50 €
1000 vizit karti - 80
Vizit karte u digitalnoj štampi

* za jednostranu štampu u punom koloru. Za obostranu se uvećava za 30%

Naručite mailom, Viber-om, WhatsApp-om ili telefonom. Isporuka za <24 sata, od dostave ili overe pripreme.

→ Naručite ODMAH!


Vizit karte u digitalnoj štampi na preklopVizit karte u digitalnoj štampi na preklop

Vizit karte na preklop mogu se realizovati i u digitalnoj štampi. Uz izvesna tehnička ograničenja, dobija se kvalitet koji je isti ili bolji nego u klasičnom ofsetu. Ovakvi proizvodi su faktički uvek u punom koloru, čak i kada se u dizajnu koristi redukovana paleta boja. Dobro kalibrisane i redovno održavane mašine neovije generacije, omogućavaju vrlo veran prikaz pantone (spot) boja. Kod klasičnih kolora se najviši kvalitet i preciznost otiska podrazumeva. To važi čak i za reljefne i specijalne materijale U cenu je uračunata izrada idejnog rešenja (dizajn) i digitalna štampa u punom koloru, obostrano

CENA:     250 vizit karti – 70 €
 500 vizit karti – 100 €
 1000 vizit karti - 130

* Cena za četvorobojnu štampu na kunstdruku (pun kolor, obostrano)

→ Naručite ODMAH!


Vizit karte u digitalnoj štampi na specijalnim papirimaVizit karte u digitalnoj štampi na specijalnim papirima

Vizitkarte u digitali je moguće odšampati i na specijalnim papirima bogatog reljefa i teksture. Uz izvesna tehnička ograničenja, dobija se kvalitet koji je isti ili bolji nego u klasičnom ofsetu. Ono što treba izbegavati su velike površine pod tonom ili rasterom, u kombinaciji za papirima izrazito jakog reljefa, ili velike gramature. Ovakvi luksuzni proizvodi se mogu dodatno obogatiti isecanje (štancovanjem), zlatotiskom, blindrukom i drugim tehnikama…

U cenu je uračunata izrada idejnog rešenja (dizajn) i digitalna štampa u punom koloru.

CENA  već od 50

→ Detaljne CENE / još informacija


Vizit karte u digitalnoj štampi + zlatotisak, blindruk, letterpress, UV lak itd.
/ Vizit karte u digitali sa zlatotiskom „China Energy Engineering Group“ /

Dodatni zlatotisak, blindruk, letterpress,
UV lak i druge specijalne tehnike…

Ukoliko želite da vaše Vizit karte obogatite i zlatotiskom, letterpress-om lli blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset ili digitalnom  štampom, i da se on ograniči samo na logo i druge zajedničke elemente.

U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više osoba, čak i u slučaju promene adrese, telefona ili drugih podataka. Slično važi i za druge specijalne tehnike, leterpress, parcijalno lakiranje (UV), zaobljavanje ivica, itd. Mogućnosti su neograničene, a mi vam stojimo na raspolaganju za svaki savet i eventualnu pomoć pri izboru….

DOPLATA * za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€ + 0,01€/po otisku

*odnosi se na bio koju foliju / za detaljnije informacije kliknite na dugme:

→ Detaljne CENE / GALERIJA primera


Vizitke sa QR kodom
/ Vizitke sa QR kodom „Stratega East“ (Švajcarska) /

Digitalno štampane vizit kartice sa QR-kodom

Jedan mali detalj koji može dodatno da obogati vašu reprezentaciju. Povežite vaše štampane materijale sa savremenim digitalnim servisima. Omogućite korisnicima da jednim klikom preuzmu sve vaše kontakt podatke. Ali ne samo to – ova inovativna tehnologija vam ima i mnogo uzbudljivije, atraktivnije i korisnije mogućnosti…

Cene / jJoš informacija

→ Ako vas interesuju vizit karte u digitalnoj štampi, pogledajte i ovo:

Vizit karte - ofset štampa
Vizit karte – ofset
Vizit karte sa QR-kodom
Vizit karte sa QR-kodom
Vizitke na specijalnim materijalima
Vizitke na spec materijalima
Vizit karte za zlatotiskom
Vizit karte za zlatotiskom