Vizit karte sa zlatotiskom formata 90x50mm (ili 85x55mm), na standardnim i specijalnim papirima (kunstdruk i specijalni kartoni 220-350gr/m2 teksturirani – u boji itd… U katalozima proizvođača postoje na hiljade specijalnih papira, različite teksture, boje, debljine i završnih premaza. U obzir dolaze praktično svi papiri u ponudi, uz mogućnost štampe i u srebrnoj ili zlatnoj boji, kao i stotine specijalnih folija.

Galerija Vizit karte sa zlatotiskom (blindrukom, UV-lakom, itd)Kompletna → Galerija Vizit karte sa zlatotiskom se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

Vizit karte sa zlatotiskom

Za rad u ovoj tehnici potrebno je mnogo iskustva, kao i poznavanje raznih specifičnosti ove tehnike, kao i osobine različitih materijala. Već godinama sarađujemo sa brojnim agencijama / frilenserima i nesebično delimo naše iskustvo u fazi izrade idejnih rešenja.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate za bilo koji savet ili pomoć pri osmišljavanju vašeg dizajna u ovoj oblasti. U obostranom interesu je da ideja bude što bolje prilagođena tehničkim mogućnostima.

U cenu je uračunat jedan otisak u zlatotisku + štampa u ofsetu ili na digitali u proizvoljnom broju boja.

CENA:   500 vizit karti – 100€
1000 vizit karti – 180€

* Cena za jedan otisak u zlatotisku + ofset/digitala

→ Naručite ODMAH!


Zlatotisak + blindruk, letterpress, UV lak, i druge specijalne tehnike...
/ vizitkarte sa zlatotiskom i UV-lakom „Trinitas“ (Austrija) /

Zlatotisak + blindruk, letterpress, UV lak, i druge specijalne tehnike…

Ukoliko želite da vaše vizit kartice obogatite prestižnim zlatotiskom u kombinaciji sa reljefnim tehnikam letterpress-om lli blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske.

U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više osoba, čak i u slučaju promene adrese, telefona ili drugih podataka. Slično važi i za druge specijalne tehnike, parcijalno lakiranje (UV), zaobljavanje ivica, vizit karte sa qr-kod-om, itd. Mogućnosti su neograničene, a mi vam stojimo na raspolaganju za svaki savet i eventualnu pomoć pri izboru….

DOPLATA * za dodatni otisak u zlatotisku, letterpress ili blindruk:
IZRADA DODATNIH KLIŠEA: 50€ + 0,01€/po otisku

*odnosi se na bio koju foliju / za detaljnije informacije kliknite na dugme:

→ Detaljne CENE / još informacija


Vizit karte sa zlatotiskom na specijalnim materijalima
/ Vizit karte sa blindrukom na specijalnom reljefnom papiru „Stratega East“ (Švajcarska) /

Vizit karte sa zlatotiskom na specijalnim materijalima

U katalozima proizvođača postoje na hiljade specijalnih papira, različite teksture, boje, debljine i završnih premaza. Za izradu vizit karti u obzir dolaze praktično svi papiri u ponudi, uz mogućnost kaširanja (lepljenja) jedan na drugi i druge neobične kombinacije materijala i tehnika. Osim papira i kartona postoje i specijalni plastični materijali, metal itd…

Čak i profesionalci teško mogu da zapamte hiljade komercijalnih naziva za specijalne papire, koji se uz to često zovu drugačije kod raznih dobavljača. Ali ništa ne brinite, ukoliko ne znate komercijalni naziv materijala koji želite. Samo nam dostavite fotografiju ili uzorak, a mi ćemo se potruditi da ga pronađemo…

→ Galerija primera / Još informacija

→ Ako vas zanimaju vizitkarte sa zlatotiskom, pogledajte i ovo:

Vizit karte - ofset štampa
Vizit karte – ofset štampa
Vizit karte sa QR-kodom
Vizit karte sa QR-kodom
Vizitke na specijalnim materijalima
Vizitke na spec materijalima
vizt karte - digitala
vizt karte – digitalna štampa