Vizitke sa QR kodom odavno nisu novost. Čak su jedno vreme malo izgubile na popularnosti, jer su aplikacije za njihovo statističko praćenje potvrdile da relativno mali broj koristnika skanira kodove. Ali u poslednje vreme ova „inteligentna nadogradnja“ ponovo dobija na zamahu. Glavni razlog je u ogromnim mogućnostima za integraciju klasičnih štampanih medija sa virtualnim svetom. Posebno su praktične za razne vidove nagradnih igara (famozne „giveaway“ akcije i promocije). Takođe i za integraciju sa društvenim mrežama, poput instagrama, pinteresta, tik-toka i sličnih.

U ovoj galeriji možete videti slučajan izbor idejnih rešenja i fotografija na kojime je prikazana primena QR koda na vizit kartama. Nadamo se da će vam pomoći u osmišljavanju vaše vizit karte.

Bez obzira na sve druge specifičnosti vaše vizit karte, materijal, tehniku ili dizajn, ovaj detalj će joj uvek dati dodatnu vrednost. Naša usluga se sastoji u tome da po vašim zahtevima generešimo QR kod i apliciramo ga u čitljivom formatu na gotov proizvod. Naravno, obavezno se testira i čitljivost, odnosno funkcionalnost gotovog QR-koda.

Moguće funkcionalnosti 
vizitke sa QR kodom

Postoje dva glavna pravca primene QR koda u štampi. Prva opcija je QR-kod kao trik čiji je cilj da korisniku olakša i ubrza komunikaciju. Jednik kliko se svi podaci sa vizit karte automatski sele u memoriju vašeg telefona. Ako vam to nije dovoljno, alternativa je malo složenija i traži ozbiljnije softversko povezivanje sa web sajtom ili društvenom mrežom. Obično preko specijalizovane, namenski pravljene aplikacije. U tom slučaju su mogućnosti praktično neograničene – od raznih brojača i personalizovanih poruka, ili nagradnih igara – pa sve do „proširene stvarnosti“  i rešenja koja se graniče sa naučnom fantastikom.

Ova usluga je standardno uračunata u cenu dizajna gotovog proizvoda. Naravno, usluga ne obuhvata i izradu namenskih stranica ili specijalizovanih aplikacija. Ukoliko imate takve, specijalne,  zahteve, javite nam se da vas povežemo sa iskusnim programerima koji se bave tom temom.

Naravno, možete očekivati i svaku drugu pomoć ili savet na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u integraciji štampe i novih medija.

→ Naručite ODMAH

 

→ Pogledajte i ovo:

Okrugle i elipsoidne nalepnice
Okrugle nalepnice
Akreditacije / id kartice / trake, itd... - vizit karte
Akreditacije / id kartice
Luksuzne kese
Luksuzne kese
Prospekti / flajeri
Prospekti / flajeri
Suvenir lepeze
Suvenir lepeze