Vizitke sa QR kodom odavno nisu novost. Čak su jedno vreme malo izgubile na popularnosti, jer su aplikacije za njihovo statističko praćenje potvrdile da relativno mali broj koristnika skanira kodove. Ali u poslednje vreme ova „inteligentna nadogradnja“ ponovo dobija na zamahu. Glavni razlog je u ogromnim mogućnostima za integraciju klasičnih štampanih medija sa virtualnim svetom. Posebno su praktične za razne vidove nagradnih igara (famozne „giveaway“ akcije i promocije). Takođe i za integraciju sa društvenim mrežama, poput instagrama, pinteresta, tik-toka i sličnih.

Galerija Vizitke sa QR kodomKompletna → Galerija Vizitke sa QR kodom se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

U ovoj galeriji možete videti slučajan izbor idejnih rešenja i fotografija na kojime je prikazana primena QR koda na vizit kartama. Nadamo se da će vam pomoći u osmišljavanju vaše vizit karte.Bez obzira na sve druge specifičnosti vaše vizit karte, materijal, tehniku ili dizajn, ovaj detalj će joj uvek dati dodatnu vrednost. Naša usluga se sastoji u tome da po vašim zahtevima generešimo QR kod i apliciramo ga u čitljivom formatu na gotov proizvod. Naravno, obavezno se testira i čitljivost, odnosno funkcionalnost gotovog QR-koda.

Vizitke sa QR kodom
/Vizit karte sa QR kodom i blindrukom „Stratega East“ (Švajcarska) /

Moguće funkcionalnosti 
vizitke sa QR kodom

Postoje dva glavna pravca primene QR koda u štampi. Prva opcija je QR-kod kao trik čiji je cilj da korisniku olakša i ubrza komunikaciju. Jednik kliko se svi podaci sa vizit karte automatski sele u memoriju vašeg telefona. Ako vam to nije dovoljno, alternativa je malo složenija i traži ozbiljnije softversko povezivanje sa web sajtom ili društvenom mrežom. Obično preko specijalizovane, namenski pravljene aplikacije. U tom slučaju su mogućnosti praktično neograničene – od raznih brojača i personalizovanih poruka, ili nagradnih igara – pa sve do „proširene stvarnosti“  i rešenja koja se graniče sa naučnom fantastikom./ Još sličnih ideja i video klipova možete videti na našem You Tube kanalu, ili na društvenim mrežama. Budimo u kontaktu! /

Nemate QR KOD?

Bez brige – mi ćemo vam ga napraviti i testirati. Ova usluga je standardno uračunata u cenu dizajna gotovog proizvoda. Naravno, usluga ne obuhvata i izradu namenskih stranica ili specijalizovanih aplikacija. Ukoliko imate takve, specijalne zahteve, javite nam se da vas povežemo sa iskusnim programerima koji se bave tom temom.

Naravno, možete očekivati i svaku drugu pomoć ili savet na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u integraciji štampe i novih medija.

→ Naručite ODMAH

 

→ Ako vas zanimaju vizit karte sa QR kodom, pogledajte i ovo:

Vizit karte - ofset štampa
Vizit karte – ofset
Vizitke na specijalnim materijalima
Vizitke na spec materijalima
Vizit karte za zlatotiskom
Vizit karte za zlatotiskom
vizt karte - digitala
vizt karte – digitala