Vizit kartice na specijalnim materijalima 90x50mm (ili 85x55mm), na specijalnim papirima (kartoni 220-280gr/m2 teksturirani – u boji itd)… U katalozima proizvođača postoje na hiljade specijalnih papira, različite teksture, boje, debljine i završnih premaza. Prednost ofset štampe u odnosu na digitalnu je upravo u njenoj fleksibilnosti. U obzir dolaze praktično svi papiri u ponudi, uz mogućnost štampe i u srebrnoj ili zlatnoj boji. Ovo je pogotovo korisno kod tamnih papira, jer su u ofset tehnici 100% pokrivne samo crna, zlatna i srebrna boja.

Galerija vizit kartice na specijalnim materijalima

Kompletna → Galerija vizit kartice na spec. materijalima se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Vizit kartice na specijalnim materijalima u ofset štampi

Vizit kartice na specijalnim materijalima
u ofset štampi

Najbolje je da nam dostavite komercijalni naziv papira ukoliko ga znate, ili samo fotografiju uzorka koji vam se dopada (najbolje pri dnevnom svetlu). U cenu je uračunata izrada idejnog rešenja (dizajn) i ofset štampa u jednoj boji.

 

CENA:   500 vizit karti – 50 €
1000 vizit karti – 75 €
2000 vizit karti - 120 €

* Cena za jednobojnu štampu.
Doplata za svaku sledeću boju: 5 €

→ Naručite CDMAH!


Vizit kartice na specijalnim materijalima u digitalnoj štampi

Vizit kartice na specijalnim materijalima
u digitalnoj štampi

Vizit kartice 90x50mm (ili 85x55mm), na specijalnim papirima (kartoni 220-280gr/m2 teksturirani – u boji itd)… U katalozima proizvođača postoje na hiljade specijalnih papira, različite teksture, boje, debljine i završnih premaza. Nažalost deo njih nije pogodan za štampu u digitalnoj štampi. Pre svega to se odnosi na tamne materijale jer standardna digitalna štampa ne sadrži belu boju, a sve boje osim crne su transparentne, tako da se utapaju u tamnije podloge. Možete nam dostaviti komercijalni naziv papira ukoliko ga znate, ili samo fotografiju uzorka koji vam se dopada (najbolje pri dnevnom svetlu). U cenu je uračunata izrada idejnog rešenja (dizajn) i digitalna štampa u punom koloru.

 

CENA:   500 vizit karti –  60 €
1000 vizit karti –  85 €
2000 vizit karti - 130 €

* Cena za četvorobojnu štampu (pun kolor)
Za obostranu štampu cene se uvećavaju 30%

→ Naručite CDMAH!


 

Zlatotisak, blindruk, letterpress, UV lak, i druge specijalne tehnike…

Zlatotisak, blindruk, letterpress, UV lak, i druge specijalne tehnike...Ukoliko želite da vaše vizit kartice na specijalnim materijalima osim specijalnog papira obogatite i zlatotiskom, letterpress-om lli blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset ili digitalnom  štampom, i da se on ograniči samo na logo i druge zajedničke elemente.

U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više osoba, čak i u slučaju promene adrese, telefona ili drugih podataka. Slično važi i za druge specijalne tehnike, leterpress, parcijalno lakiranje (UV), zaobljavanje ivica, itd. Mogućnosti su neograničene, a mi vam stojimo na raspolaganju za svaki savet i eventualnu pomoć pri izboru….

 

DOPLATA * za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 50€ + 0,01€/po otisku

*odnosi se na bio koju foliju / za detaljnije informacije kliknite na dugme:

→ Detaljne CENE / još informacija


Vizit kartice sa QR-kodom na specijalnim materijalima

Vizit kartice sa QR-kodom na specijalnim materijalima 

Jedan mali detalj koji može dodatno da obogati vašu reprezentaciju. Povežite vaše štampane materijale sa savremenim digitalnim servisima. Omogućite korisnicima da jednim klikom preuzmu sve vaše kontakt podatke. Ali ne samo to – ova inovativna tehnologija vam ima i mnogo uzbudljivije, atraktivnije i korisnije →mogućnosti (kliknite na link za kratak video klip koju puno toga objašnjava)…

 

→Detaljne Cene / Još informacija

→ Pogledajte i ovo:

Vizit karte - ofset štampa
Vizit karte – ofset
Vizit karte sa QR-kodom
Vizit karte sa QR-kodom
Vizit karte za zlatotiskom
Vizit karte za zlatotiskom
vizt karte - digitala
vizt karte – digitala