Kutije za čaj „Zdravac“

objavljeno u: Arhiva, dizajn | 0

– Proizvod: kutije za čaj u rastresitom stanju (ne u filter vrećicama) Postojeći alat, grafičko rešenje (dizajn)
– Klijent: “Zdravac”
– Štampa: u punom koloru (CMYK), isecanje, lepljenje

Interesuju vas kutije za čaj?

Više o svim vrstama kutija za čaj (idejna rešenja, specifikacije, cene, itd) možete videti klikom na link→ kutija za čaj

U našoj standarnoj ponudi nalazi se kutije za čaj u rastresitom stanju, čaj u filter vrećicama, kao i luksuzne kutije za čaj (sve ih možete videti klikom na gornji link). Svaku od pomenutih verzija  ovog proizvoda možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Kutija za čaj na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na sasvim inovativan način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

A onda sve prepustite nama!
→ Pogledajte i ovo:

Kese, kutije, magneti… (oktobar – januar 2019. )
Oktobar – januar 2019.
Kese, kutije, plakati, etikete, fascikle… (septembar 2018)
Kese, kutije,  Septembar 2018
Papirne zastavice, reklamne kese, lepeze… (avgust 2018)
Zastavice, lepeze… avgust 2018
Luksuzne kutije - Originalna ambalaža, luksuzne kese, reklamne lepeze (može i kao kutije za čaj)
Ambalaža,  dizajn maj 2018.
Rešenja / proizvodi / 11-12-2017 (može i kao kutije za čaj)
Rešenja / proizvodi 11-12-2017