Čestitka – stoni kalendar (piramida 20 x 10 cm) se štampa u punom koloru na premaznom (kunzdruk 300 gr/m2) papiru + 1 boja sa unutrašnje strane (tekst čestitke). Originalno idejno rešenje se pravi za svakog klijenta. U cenu uračunat i dizajn

Cene:   250 kom. - 0,35 €/kom
500 kom. - 0,20 €/kom
1000 kom. - 0,18 €/kom

Čestitka u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena:  0,50€/kom

/za seriju od 49+ komada (pun kolor, jednostrano)/

 

→ Pogledajte i ovo:

Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije, kutijice, ambalaža…
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi
Štancovane čestitke
Štancovane čestitke
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte